Hoe maak je een Logitech Optical Mouse oplossen

Hoe maak je een Logitech Optical Mouse oplossen


Logitech optische muizen die geen gebruik maken van een bal met de wielen als primitievere computermuizen. Een belangrijk voordeel hiervan is dat er geen bewegende onderdelen, en de ingewanden kan niet verstopt raken met het dagelijks vuil en moeten worden gereinigd. Dit laat enige problemen met betrekking tot deze invoerapparaat vrijwel uitsluitend configuratie gerelateerd zijn.

instructies

1 Sluit de muis aan op een USB-poort op de computer. Vermijd USB-hubs, met name degenen zonder eigen voeding, als je in de problemen met de muis uit te voeren. Probeer de muis. Als de muis nog steeds niet werkt, probeer dan een andere USB-aansluiting - één weet je werken omdat er iets anders met succes is uitgevoerd vanaf het.

2 Kijk naar de muisknop ingedrukt en configuratie-instellingen in de software als de muis nog steeds niet zal werken. Soms is deze software heet SetPoint. Kies het tabblad "My Mouse" op het beginscherm.

3 Selecteer de muis die u gebruikt in het eerste veld "Select Mouse" en klik op de "Restore Defaults" knop. Klik op "Apply" en probeer de muis opnieuw.

4 Verdere configuratie-instellingen als een bepaalde knop werkt niet. Selecteer de knop die niet werkt in de tweede "Select Button" veld - ". Zoom" bijvoorbeeld, Selecteer de taak om die knop in het derde "Select Task" in. In dit voorbeeld zou u "Zoom", kies klik op de knop "OK" op het scherm en probeer de muis opnieuw.