Hoe kan ik Mail configureren voor Word en Excel

Hoe kan ik Mail configureren voor Word en Excel


Je praat met uw klant aan de telefoon en je wilt dat hij het document dat u zojuist te sturen - onmiddellijk. U kunt het document te openen, herzien en stuur het naar uw klant binnen de tijd die nodig is om te zeggen: "Laat mij dat naar u op dit moment." Klik gewoon op 'verzenden' in de Microsoft Outlook e-mail venster geopend nadat u de e-mail icoon in Microsoft Excel of Microsoft Word geklikt.

instructies

Set Up een Microsoft Outlook e-mailaccount

1 Open Microsoft Outlook en klik op 'Extra' in het bovenste menu en selecteer 'Accountinstellingen ... "uit het pull-down menu.

2 Klik op het tabblad "E-mail" en klik op "Nieuw ..." knop.

3 Voer uw naam, e-mailadres en wachtwoord in het venster "Add New E-mail Account". U moet een POP3, IMAP of HTTP-e-mailaccount te gebruiken. Klik op de knop "Volgende" als u klaar bent.

4 Klik op de "Finish" knop ontvangt u de "Uw e-mail account is met succes geconfigureerd" bericht klikt u op de knop "Sluiten". Als u dit bericht niet krijgen, ga dan naar de volgende stap.

5 Klik op de knop "Vorige".

6 Selecteer het selectievakje naast 'Handmatig server of extra server te configureren. "

7 Selecteer "Internet e-mail" en klik op de knop "Volgende".

8 Voer de gebruiker, server en log-on informatie in het venster "Add New E-mail Account".

9 Ga naar de internet service provider (ISP) die u gebruikt om uw e-mailadressen te krijgen, als je niet een van de gevraagde informatie. U kunt vaak de informatie over de "Frequently Asked Questions" pagina of op dezelfde locatie die u het opzetten van de e-mailaccounts. Zo niet, dan contact op met uw internetprovider via de helpdesk.

10 Klik op de knop "Test Account Settings" in het venster "Nieuwe e-mailaccount" na het invoeren van alle gevraagde informatie. Klik op de knop "Sluiten" als u klaar bent.

11 Communiceer met uw ISP helpdesk om de fout te vinden, als uw verbinding niet voorbij. Controleer of u alle gegevens correct hebt ingevoerd. Als uw ISP is een probleem, zal de verbinding mislukken totdat hij probleem is opgelost. In dit geval naar de volgende stap.

12 Klik op de knop "Volgende" in het venster "Add New E-mail Account" als voor de verbinding doorgegeven.

13 Klik op de "Finish" knop om het venster "Add New E-mail Account" te sluiten.

14 Klik op de knop "Sluiten" om het venster 'Accountinstellingen' te sluiten.

15 Sluit Microsoft Outlook door te klikken op de knop "X" in de rechterbovenhoek van het programma.

Excel en Word configureren voor e-mail

16 Open het Microsoft Word-document dat u wilt e-mail.

17 Klik op het pijltje naast de "werkbalk Snelle toegang." Deze bevindt zich aan de linkerkant van de naam van uw document op de titelbalk aan de bovenkant van het venster.

18 Selecteer "E-mail" naar een vinkje aan te maken, als het er al is dat niet.

19 Klik op de envelop pictogram op de "werkbalk Snelle toegang" tot een document als e-mailbijlage via Microsoft Word te sturen.

20 Voer het e-mailadres van de ontvanger, een opmerking toevoegen als u wilt en klik op de knop "Verzenden" in de Microsoft Outlook-bericht venster dat wordt geopend.

Configureert Excel voor E-mail

21 Open het Microsoft Excel-document dat u wilt e-mail.

22 Klik op het pijltje naast de "werkbalk Snelle toegang." Deze bevindt zich aan de linkerkant van de naam van uw document op de titelbalk aan de bovenkant van het venster.

23 Selecteer "E-mail" naar een vinkje aan te maken, als het er al is dat niet.

24 Klik op de envelop pictogram op de "werkbalk Snelle toegang" tot een document als e-mailbijlage via Microsoft Word te sturen.

25 Voer het e-mailadres van de ontvanger, een opmerking toevoegen als u wilt en klik op de knop "Verzenden" in de Microsoft Outlook-bericht venster dat wordt geopend.

Hints

  • Als u met behulp van web-mail of een e-mailclient die niet van Microsoft Outlook, moet u het document opslaat en sluit het bestand naar de e-mail te sturen via e-mail.
  • U kunt alleen met behulp van de Microsoft Outlook-client om documenten via Microsoft Excel of Microsoft Word te verzenden.