Hoe om mijn Beta Band op DVD

Hoe om mijn Beta Band op DVD


Beta was een populaire tape-formaat in de jaren 1980, dat uiteindelijk de strijd om VHS verloren. Echter, veel Beta tapes en dekken nog steeds te vinden. Het is mogelijk om je oude Beta tapes overzetten naar DVD. Anders dan de Beta apparatuur, u voornamelijk behoefte aan een analoog- naar-digitaal converter. De converters neemt de analoge signalen van de Beta dek en zet ze voor computers om te lezen en vast te leggen. Kun je snel herbeleven die Beta herinneringen weer in no time.

instructies

1 Sluit de analoge conversie box op uw computer. Veel van de nieuwere modellen zullen aansluiten op uw systeem door middel van een Firewire of USB-kabel. Volg de instructies voor uw conversie doos waarin wordt uitgelegd hoe het aansluit op uw specifieke systeem.

2 Sluit uw Beta dek om de doos conversie. Steek de RCA kabels aan de achterkant van de Beta dek op de poorten van de conversiebox. Overeenkomen met de kleuren op de juiste verbindingen te maken. De witte en rode kabels op de linker en rechter audio poorten, terwijl de gele kabel aangesloten op de videopoort.

3 Opstarten van uw systeem en start uw vastleggen software. Wijzig de input voor de software op de analoge capture box. Dit kan doorgaans worden gevonden in het gedeelte "Input" van de "Voorkeuren" of het menu "Setup".

4 Plaats de Beta tape in de Beta-machine. Cue de machine tot het deel van de tape die u wilt vastleggen. Vanuit het menu "Bestand" in uw computerscherm, klik op de "Capture" of de knop "Importeren". Druk op "Play" op de Beta-speler om de band rollen te starten. Je moet in staat zijn om de voortgang van de band in capture venster van uw programma te controleren. Druk op "Stop" wanneer u klaar bent.

5 Verplaats de clip die je hebt opgeslagen op de tijdlijn van uw editing systeem. Bewerk de gevangen beelden als nodig, toevoeging van titels, geluid of effecten.

6 Open de DVD-sleuf en plaats een lege DVD.

7 Exporteer uw bewerkte tape op DVD. Vanuit het menu "Bestand", selecteer "Export" of "Verzenden naar DVD." De computer zal de beelden te coderen en branden op DVD, het uitwerpen van de disc als u klaar bent.