Hoe te Samenvoegen osCommerce naar Joomla!

Als u een Joomla site die u wilt om te fuseren met osCommerce, kunt u Joomla extensies die u zal toestaan ​​om de twee platforms te overbruggen te krijgen. Wanneer u de platforms samen te overbruggen, kunnen uw gebruikers zich aanmelden bij Joomla en osCommerce met dezelfde inloggegevens. Dit helpt voorkomen dat de gebruiker verwarring over wat ze nodig hebben om in te voeren om te winkelen in uw osCommerce winkel.

instructies

1 Installeer de CartBridge extensie voor Joomla. Deze plugin maakt het zo dat wanneer gebruikers maken login informatie op uw osCommerce site, dezelfde informatie wordt gerepliceerd op Joomla. Echter, de uitbreiding werkt alleen voor Joomla 1.5, niet latere versies.

2 Installeer de Joomla extensie JFusion. Hoewel deze uitbreiding ook werkt alleen met Joomla 1.5, kan het enkele login toegang met Joomla en een aantal andere website-programma's, met inbegrip van osCommerce te bieden. Het overbrugt ook Joomla met phpBB, vBulletin, docuwiki en nog veel meer.

3 Installeer de MarvikShop Joomla extensie. Hoewel deze uitbreiding is niet een echte brug tussen osCommerce en Joomla, dan kunt u een osCommerce database te importeren naar Joomla en het gebruik van osCommerce plugins in Joomla. Hierdoor kunt u osCommerce functionaliteit in een Joomla site. De uitbreiding heeft het voordeel van het werken met de laatste versie van Joomla.