Hoe maak je 3D Signs

Een van de belangrijkste principes van bewegwijzering (het ambacht van het maken van borden) is dat als je wilt verkopen, moet je aan te trekken en vast te houden de aandacht van de kijker lang genoeg om je boodschap over te brengen. En om dit te doen, wil je afbeeldingen, tekst en beelden die pop uit de tweede de kijker ze ziet hebben. Er zijn weinig betere manieren om dit te doen dan met 3D-tekst. In dit artikel wordt Photoshop worden gebruikt, maar de principes gelden in andere grafische programma's zoals PaintShop Pro of GIMP.

instructies

1 Open Photoshop. Maak de achtergrond en andere aspecten van het teken dat u wilt maken, importeren van alle afbeeldingen die u nodig hebt, maar niet de tekst niet maken. Bewaar dit bestand als "teken."

2 Maak een nieuw document door te kiezen voor "File" en vervolgens "Nieuw." In het dialoogvenster dat wordt geopend, moet u de pixel hoogte en breedte van het document wat je nodig hebt voor de tekst die u zal toevoegen aan uw "Sign" teken document te maken. Voor de achtergrond te selecteren "Transparant", de naam van het bestand "teken tekst," en klik op "OK."

3 Selecteer de "Text" tool. Ga dan naar de opties "Tekst" bovenaan op kies het gewenste lettertype, selecteert u de grootte van het lettertype en de kleur. Typ nu in de tekst, en zorg ervoor dat zorgvuldig nagelezen. Gebruik de functie "Verplaatsen" om de tekst te centreren op het doek nadat u het hebt getypt. Selecteer "Layers" in het menu en klik op "Rasteren tekst."

4 Ga naar de "Layers" paneel en klik op de "FX" knop om het te brengen 'Blending Options. " In plaats van te klikken op een specifieke optie, selecteer "Blending Options" van de top. In het dialoogvenster dat verschijnt, selecteert u het tabblad "Bevel en Reliëf". Nu geven de tekst een lichte schuine rand en reliëf effect, stel dan de "Size" tot ongeveer 30-40, en de "Zachtheid" tot ongeveer 3-5. Selecteer vervolgens het tabblad "Slagschaduw" en de standaardinstellingen te accepteren. U hebt nu uw 3D-tekst-layer effect. Klik op "OK" en uw document op te slaan.

5 Selecteer de laag in het "Lagen" paneel en klik met de rechtermuisknop. Kies "Duplicate", en in het dialoogvenster dat wordt geopend, maakt de "Main" document het doeldocument. Ga nu terug naar de "Main" document en je zult zien dat de 3D-tekstlaag is nu de bovenste laag in je document. Gebruik de "Move" tool te plaatsen waar u het wilt, en sla uw werk.