Hoe kan ik drivers in Windows XP Slipstream

Hoe kan ik drivers in Windows XP Slipstream


Omdat het systeem leeftijden, het toevoegen van nieuwe software en drivers voor het besturingssysteem Windows XP wordt steeds belangrijker. Het systeem kan volledig worden vernieuwd met nieuwe software en drivers in het besturingssysteem geïntegreerd door slipstreaming. Dit proces omvat het kopiëren van de bestanden van een installatie-cd van Windows XP op de computer, dan is het toevoegen van nieuwe drivers of software en het branden van het hele pakket op een nieuwe installatie-cd. Het nieuwe systeem kan op de computer worden geïnstalleerd, het creëren van een aangepaste installatie van Windows XP.

instructies

1 Backup de data bestanden op de computer. Alles zal worden verwijderd uit de computer, dus een back-up alles wat er dient te worden gehouden.

2 Maak een map voor de installatiebestanden. Klik op 'Start', 'My Computer. " Dubbelklik op het pictogram van de harde schijf. Klik met de rechtermuisknop en kies "Nieuwe map aanmaken." Noem de map "xpsetupcd."

3 Kopieer de gegevens van de Windows XP-installatieschijf. Plaats de installatie-cd van Windows XP. Klik op "Back" in de Windows Explorer-browser. Klik met de rechtermuisknop het cd-pictogram en kies "Verkennen." Selecteer alle bestanden in en klik op "Edit", "Copy". Navigeer naar de "xpsetupcd" directory. Klik op "Edit", "plakken."

4 Download de stuurprogramma's van de website van de fabrikant (zie Middelen voor de top driver-download websites).

5 Maak mappen voor de installatie van de driver bestanden. Navigeer naar de "xpsetupcd" directory. Klik met de rechtermuisknop en kies "Nieuwe map aanmaken." Label de map "$ OEM $." Open de map $ OEM $. Klik met de rechtermuisknop en kies "Nieuwe map aanmaken." Label deze map "$ 1" Open de map $ 1 en maak een map met de naam "chauffeurs." Maak mappen voor elke bestuurder die moet worden slipstream in de map "drivers".

6 Pak de zip-bestanden. Kopieer de zip-bestanden die op de website van de fabrikant zijn gedownload in hun respectievelijke mappen driver. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram zip en kies "Extract here." Als er mappen voor elk besturingssysteem dan Windows XP, verwijdert u deze door met de rechtermuisknop te klikken op de map en het selecteren van "Verwijderen." Toen hem werd gevraagd te bevestigen klikt u op "OK."

7 Kopieer de "sys" bestand naar de i386 map. Open de map driver. Zoek een bestand met de extensie ".sys" Klik met de rechtermuisknop het bestand en selecteer "copy." Blader naar "C: \ xpsetupcd \ i386" Klik met de rechtermuisknop en kies "plakken." Herhaal dit proces met elke bestuurder die zal worden slipstream.

8 Kopieer de PCI \ VEN identifier. Voor iedere bestuurder, voert u de map bestuurder en het bestand met de extensie ".inf" door te dubbelklikken op het pictogram bestand te openen. Klik op "Edit", "zoeken." Type "PCI \ VEN" en druk op Enter. Selecteer PCI \ VEN en alle karakters die volgen tot de laatste periode. (Heeft de laatste periode niet inbegrepen.) Klik op "Edit", "Copy".

9 Plak de PCI \ VEN identifier naar het TXTSETUP.SIF bestand. Navigeer naar "C: \ xpsetupcd \ i386" en het bestand "TXTSETUP.SIF" openen door te dubbelklikken op het pictogram bestand. Klik op "Edit", "zoeken." Type "[HardwareIdsDatabase]" en druk op Enter. Klik op het einde van de "[HardwareIdsDatabase]" en druk op Enter. Plak de PCI \ VEN Identifier die eerder werd gekopieerd. Typ "=" en zet vervolgens de naam van de bestuurder tussen aanhalingstekens. Klik op "File", "Opslaan."

10 Compleet TXTSETUP.SIF bewerken. Klik op "Edit", "zoeken." Type: "[SourceDisksFiles]" en druk op Enter. Voor elke bestuurder toe te voegen aan de tekst naam van het sys-bestand dat eerder is gekopieerd naar de i386 folder en voeg "= 1 ,,,,,, _ x, 4,1" Klik op "Edit", "zoeken." Type: "[SCSI.Load]" en druk op Enter. Voor elke bestuurder toe te voegen aan de naam van de bestuurder, dan "=" en vervolgens de naam van het bestand dat werd gekopieerd naar de map i386. Add ", 4" (Gebruik niet de extensie ".sys" aan de linkerkant van het isgelijkteken). Klik op "Edit", "zoeken." Type: "[SCSI]" en druk op Enter. Voeg de naam van het sys-bestand zonder de ".sys" extensie, dan "=" en een beschrijving van de bestuurder tussen aanhalingstekens. Klik op "File", "Opslaan."

11 Maak het bestand Winnt.sif. Blader naar "C: \ xpsetupcd \ i386" Klik met de rechtermuisknop en kies "Nieuw tekstbestand." Knippen en plakken:

[Gegevens]

AutoPartition = 0

MsDosInitiated = "0"

UnattendedInstall = "Yes"

[Unattended]

UnattendMode = ProvideDefault

OemPreinstall = Ja

OemSkipEula = Ja

NoWaitAfterTextMode = 1

NoWaitAfterGUIMode = 1

WaitForReboot = "Nee"

TargetPath = WINDOWS

DriverSigningPolicy = Negeer

OemPnPDriversPath =

[GuiUnattended]

OEMSkipWelcome = 1

[Gebruikersgegevens]

ProductKey =

FullName = ""

ORGNAME = ""

Klik op "File", "Opslaan als." Noem het bestand "WINNT.SIF."

12 WINNT.SIF Bewerken. Na "OemPnPDriversPath =" zet de directory van de bestuurders zonder "C: \". Klik op "File", "Save" Sluit het bestand.

13 Brand de bootable CD. Plaats een lege CD-R. Navigeer naar "C :." Klik met de rechtermuisknop de "xpsetupcd" map en selecteer "Burn ISO-image als." Volg de instructies op het scherm.

14 Installeer de aangepaste installatie van Windows XP. Herstart de computer met de nieuwe opstart-cd in de drive. Volg de instructies op het scherm.

15 Kopieer de bestanden van de back-up apparaat in de nieuwe installatie van Windows XP.