Wat zijn HP OmniBook XE3 Specs?

Wat zijn HP OmniBook XE3 Specs?


De HP OmniBook XE3 is een zakelijke laptop die wordt geleverd met vele mogelijkheden. Het is ontworpen met de zakelijke gebruiker in het achterhoofd. Het beschikt over voldoende geheugen en harde schijf ruimte voor presentaties en opslag van bestanden. Zakelijke gebruikers kunnen genieten van de laptop niet op kantoor, maar ook; vanwege de audiofuncties, kan de XE3 worden gebruikt als standalone CD

Uiterlijke kenmerken

De OmniBook XE3 van HP heeft een 15-inch scherm, 4MB video geheugen, 10 GB harde schijf, een netwerkkaart en ingebouwde modem, 8x DVD-ROM drive en een touchpad aanwijsapparaat. Daarnaast is deze notebook ook is Windows geïnstalleerd op. De notebook wordt geleverd met een jaar arbeid en onderdelen garantie.

Unieke Button Feature

Het toetsenbord van de HP OmniBook XE3 is goed ontworpen, rustig en comfortabel. Het heeft een unieke eigenschap, de knop Pad Lock, waarop het toetsenbord houden wees vergrendeld terwijl u typt. De laptop beschikt ook over zes knoppen die kunnen worden geprogrammeerd om uw favoriete programma's of bestanden te openen.

zakelijke functies

Zakelijke functies omvatten een composiet video-out-poort die het mogelijk maakt om de laptop aan te sluiten op grote schermen of tv's voor de presentatie doeleinden. De OmniBook XE3 komt ook met een huls voor het houden van visitekaartjes en heeft twee USB-poorten.

Andere mogelijkheden

audio knoppen van de Omnibook zijn aan de voorkant, waardoor je muziek af te spelen zonder dat het inschakelen van de laptop. De OmniBook XE3 is heeft dunne design. Het heeft floppy en vaste optische drives die slechts 1,6 inch meten.