Hoe kan ik een AVI en een WMV Repair

Hoe kan ik een AVI en een WMV Repair


Een AVI-bestand is een veel voorkomende video-bestandsformaat, speelbaar met de meeste media-player-toepassingen. Een .wmv-bestand (Windows Media Video) is een andere gangbare video-bestandsformaat. Er zijn veel hulpprogramma's die deze bestanden kan herstellen als ze gedeeltelijk beschadigd.

instructies

1 Gebruik Video Fixer (gratis trial, zie Bronnen sectie). Dit programma kan repareren of te repareren gedeeltelijk beschadigde videobestanden. Het is compatibel met een groot aantal bestandsformaten, waaronder avi en wmv.

2 Gebruik Alle Video Fixer (gratis trial, zie Bronnen sectie). Deze toepassing kan ook reparatie vele gangbare video-bestand, met inbegrip van avi en wmv. Het programma is alleen compatibel met Windows-besturingssystemen door middel van XP. Het programma ondersteunt batch herstel van de bestanden, de vaststelling van meerdere video's tegelijk.

3 Gebruik ASF-AVI-RM-WMV Repair (gratis trial, zie Bronnen sectie). Dit programma invoer gedeeltelijk videobestanden en export nieuwe, aparte, schone bestanden beschadigd. Het is compatibel met vele gangbare video-formaten.