Hoe maak je een hyperlink Bericht titel op Blogger Maak

Google's Blogger kunt u uw eigen persoonlijke website te bouwen, zonder enige codering ervaring. U kunt gemakkelijk maken blogberichten met vooraf ontworpen functies, waaronder een drag-and-drop foto mechanisme en de diverse lettertype formatteren functies. Om de titel van een bericht volledig aan te passen, echter, moet u handmatig een set van HTML-code uit te voeren om hyperlinks en eventuele andere noodzakelijke functies te creƫren.

instructies

1 Bezoek de Blogger-blog homepage en klik op "Nieuwe Post" in de rechterbovenhoek gedeelte. U kunt ook naar Blogger.com en klik op de "Nieuwe Post" knop onder het blog dat u wilt wijzigen.

2 Voer de volgende tekst in het veld Titel: "<a href="URL"> bericht Titel </a>" met uitzondering van de buitenste aanhalingstekens. Deze code maakt een hyperlink naar de website die u opgeeft in de "URL" voorbeeld verstrekt. De "Post Title" veld staat voor de klikbare anchor tekst gebruikers zien als de titel. Een voorbeeld van een hyperlink bericht titel zou zijn: <a href="http://www.Cnn.com"> Klik hier om naar Cnn </a>.

3 Klik op 'Bericht publiceren' om de invoer effectief te posten. Eventueel, klikt u op 'Bekijk bericht "op de daarop volgende pagina en klik vervolgens op de post titel om te zorgen voor de hyperlink werkte met succes.