Hoe kan ik een computer aansluiten op een tv via een draadloze

Hoe kan ik een computer aansluiten op een tv via een draadloze


Met de hoeveelheid content beschikbaar op het internet vandaag de dag, zijn veel mensen het aansluiten van hun computers om hun tv-toestellen, zodat ze de inhoud van de bank kunt bekijken. Sommige mensen zijn zelfs wijden een computer als een "media server" die altijd is aangesloten op de TV. Voor degenen onder ons die niet graag het idee van het verlaten van onze computer aangesloten op de TV voortdurend, of verlaten rommelige VGA kabels leggen rond, er is de mogelijkheid van het gebruik van draadloze VGA naar de computer aan te sluiten op de TV.

instructies

Sluit de computer naar TV

1 Voordat u uw computer draadloos kunt aansluiten op uw TV, moet u investeren in een draadloze USB-naar-VGA-kit. Doe wat onderzoek en vind de oplossing die het best past bij uw wensen en budget. Er is een verscheidenheid aan opties die er zijn, dus kies degene die bij u past.

2 Nadat u uw draadloze USB-naar-VGA-kit, installeert u de stuurprogramma's op uw computer. Als een disc kwam met de kit, gebruik maken van de schijf naar de stuurprogramma's op elke computer die u wilt gebruiken met de draadloze USB-naar-VGA-kit te installeren. Als een disc niet met de kit, vindt de drivers online op de website van de fabrikant en installeer ze.

3 Sluit de VGA-component van de draadloze kit op uw TV. Zorg ervoor dat u de ingang van de TV te veranderen om de juiste instelling om het signaal van de VGA-ingang weer te geven.

4 Sluit de USB-component van de draadloze kit naar uw computer. Als de computer het tweede display (uw TV) niet automatisch herkent, dan moet je de instellingen zelf te veranderen.

5 Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en kies 'Eigenschappen'.

6 In het dialoogvenster Eigenschappen voor Beeldscherm, selecteer het tabblad "Instellingen".

7 Wijzig de weergave-instellingen naar meerdere beeldschermen gebruiken. U kunt ook de "Gebruik dit apparaat als de primaire monitor" en "Windows-bureaublad uitbreiden naar deze monitor" opties.

8 Klik op 'OK'. Uw schermen kan knipperen terwijl de instellingen worden gewijzigd. Zodra uw computer is door middel van het schakelen van de instellingen moet u een verlenging van het bureaublad op uw tv-scherm te zien. Je bent nu klaar om achterover te leunen en te genieten van streaming internet-content vanuit het comfort van uw bank.

Hints

  • Zorg ervoor dat de computer en de tv zijn binnen de afstand bereik gespecificeerd door de USB-naar-VGA-kit. Meestal 20 voet is de limiet voor een bruikbaar signaal.