How to Get Rid van een Keylogger

How to Get Rid van een Keylogger


Een keylogger is in staat om in te loggen elke toetsaanslag die u typt. Keyloggers kunnen software van de computer de beheerder van uw bedrijf of door de ouders te willen letten op wat hun kinderen online doen geïnstalleerd. Keyloggers kunnen ook hardware, zoals speciale toetsenborden of bijlagen op de computer. Het ergste vormen van keyloggers zijn spyware, die hackers kunnen gebruiken om informatie of zelfs uw identiteit te stelen. Als u zich zorgen over iemand bent het kijken naar wat je typt, leren hoe te vinden en keyloggers te verwijderen van uw computer.

instructies

1 Controleer uw toetsenbord grondig. Verwijderen van een sleutel door nieuwsgierige het af voorzichtig en kijken of er een andere set sleutels onder uw huidige toetsenbord. Als dat zo is, verwijder de top en gooi het, of vervanging van uw toetsenbord.

2 Kijk naar bedrading coming out van het toetsenbord. Volg het naar de computer toren en zorg ervoor dat er geen omstelling of een ander type connector tussen het toetsenbord en de toren. Als dat zo is, verwijderen of vervangen van het snoer of het toetsenbord zelf.

3 Kijk naar de pictogrammen in het systeemvak van uw computer. Dit is de taakbalk in de buurt van uw computer klok. Als u onbekend bent met een van de programma's zijn, ga naar het menu "Start", ga naar "Programma's" en "All Programs" en kijk voor de twijfelachtige één in de lijst. Kijk naar de "Read Me" of andere bestanden. Als het niet een programma dat u wilt, verwijder deze dan door te gaan naar het Configuratiescherm te kiezen voor "Add / Remove Hardware," het programma te selecteren en te kiezen voor "Verwijderen."

4 Werk antivirusprogramma's op uw computer en voer het uit. Als het een verdachte software vindt, verwijderen of in quarantaine onmiddellijk volgens de instructies van uw antivirus software. U kunt ook een stand-alone of online virusscan uit te voeren voor een dieper zoeken.

5 Installeer een anti-spyware programma of uw huidige software bij te werken. Uitvoeren van een scan en alles wat het vindt verwijderen. Als uw spyware scan een potentiële keylogger vindt en u vertrouwd bent met het bewerken van het Windows-register en klik op 'Start' en vervolgens op "Run." Typ 'regedit' en klik op 'Go'. Vind de keylogger en verwijderen.

Hints

  • Probeer niet om het Windows-register te bewerken, tenzij je voldoende ervaring te doen, als je je systeem zou kunnen schaden of permanent uitschakelen.