Hoe kan ik Firefox volledig te verwijderen van Vista

Firefox is een gratis, open-source en standards-compliant Web browser van Mozilla. Firefox 4, uitgebracht in maart 2011 is het de snelste Firefox-versie ten opzichte van de eerdere versies. Echter, als je niet van de nieuwste versie van Firefox of als u niet langer de webbrowser gebruikt, kunt u het programma te verwijderen van uw computer om ruimte vrij te maken. Geheel deïnstallatie Firefox op Windows is meer nodig dan alleen maar te verwijderen uit het Configuratiescherm. Extra stappen zijn nodig om een ​​volledige verwijdering van het programma te verzekeren.

instructies

1 Klik op de "X" knop op de rechterbovenhoek van het programmavenster Firefox als het programma is geopend en hardlopen.

2 Klik op het pictogram "Start" op het Windows Vista-taakbalk om het menu Start te openen. Selecteer 'Configuratiescherm'. Het venster Control Panel verschijnt.

3 Klik op "Een programma verwijderen" in de sectie Programma's. Het venster Control Panel wordt vernieuwd en laadt een lijst van programma's op de computer geïnstalleerd.

4 Scroll naar beneden naar Mozilla Firefox. Klik met de rechtermuisknop "Mozilla Firefox" en selecteer "Installatie ongedaan maken." Een venster Mozilla Firefox Uninstall Wizard verschijnt.

5 Klik op "Next" om verder te gaan. Klik om het vakje "mijn persoonlijke gegevens en aanpassingen Firefox verwijderen 'om uw Firefox-gebruikersgegevens en instellingen te verwijderen controleren.

6 Klik op "Installatie ongedaan maken." Wacht tot het verwijderen is voltooid en klik vervolgens op "Finish."

7 Handmatig de Firefox-installatiemap zich op delete "C: \ Program Files (x86) \ Mozilla Firefox" naar geïnstalleerde plug-ins en andere mappen en bestanden niet verwijderd door de Firefox uninstall programma te verwijderen.