Hoe kan ik een DVD op een Laptop Run

Uw laptop computer is een krachtige en effectieve stuk van de apparatuur. Eén van de minder vitale functies van de laptop is de mogelijkheid om standaard dvd's. Het is echter een handige optie om te hebben en de moeite waard om de extra kosten toe te voegen aan uw laptop pakket. Als je een verlangen om uw favoriete film te kijken, gewoon pop in en kijken. Kortom, het is gewoon zo simpel.

instructies

Hoe kan ik een DVD op een Laptop Run

1 Zoek de schijf op uw laptop. Het station zal een kleine schijf lade wordt uitgeworpen uit de laptop lichaam. Werp de disk lade door het indrukken van een kleine versie / eject knop in het midden van de lade. De lade moet iets openen, zodat u het volledig open te trekken.

2 Leg de DVD in de lade en druk voorzichtig naar beneden op de schijf staan ​​totdat het veilig is op de schijf lade. Kleine clips zal de DVD zijn plaats te houden. Wees niet naar de schijf krast wanneer u deze in de lade.

3 Duw de lade terug in de laptop lichaam totdat deze vastklikt. Forceer de lade op zijn plaats. Als het niet goed sluit, controleert u de schijf zeker dat het goed is gelegen op de as te maken.

4 Kijken naar de laptop scherm voor indicaties dat de schijf wordt geladen. In de meeste gevallen zal de schijf automatisch geladen zodra u de lade te sluiten. Na een paar momenten, moet een lijst met opties op uw scherm verschijnen. De mogelijkheden en de vorm is afhankelijk van de software op de laptop geïnstalleerd. U kunt direct worden bood de mogelijkheid om de film te starten, of je kan worden gevraagd welk programma u wilt gebruiken om de DVD uit te voeren.

5 Start de film zelf als er geen opties worden weergegeven wanneer u de schijf te laden. Klik op de knop "Start" en selecteer "Mijn computer." Een overzicht van al uw schijven worden weergegeven. Selecteer de schijf die de aanwezigheid van de DVD. U moet dan een lijst van programma's worden gegeven om uit te kiezen. Selecteer het programma dat u wilt het programma uit te voeren. U moet dan een lijst met standaard DVD-opties, zoals Play, Skip en Next. Selecteer Play en de film moet beginnen.

Hints

  • U wilt de schijf-speler regelmatig schoon, vooral als je gehuurde films af te spelen, omdat deze de neiging om vuiler dan die in uw persoonlijke collectie.
  • Het runnen van een DVD zal de laptop batterij drain vrij snel, dus is het raadzaam om slechts een DVD af te spelen wanneer u toegang tot netvoeding hebben.