Hoe kan ik de snelheid van een DSL-verbinding Boost

Hoe kan ik de snelheid van een DSL-verbinding Boost


Een snelle internetverbinding is essentieel voor veel computergebruikers. Wanneer de computer begint te vertragen, is van invloed op de snelheid van de internetverbinding. Om de snelheid van uw DSL-verbinding te verhogen, moet je onderhouden en bewaken van de prestaties van uw computer. Een andere manier om uw Internet snelheid te verhogen is om software van derden te downloaden met deze functionaliteit.

instructies

1 Klik op "Start" en vervolgens op "Alle programma's." Selecteer "Accessoires" en klik op "System Tools." Selecteer "Disk Cleanup" uit de opties. Cleanup alle stations die je beschikbaar hebt. Als je klaar bent, gaat u terug naar "System Tools" en selecteer "Disk Defragmenter." Defragmenteren de stations beschikbaar.

2 Open uw internetbrowser en duidelijk uw surfgeschiedenis. Als u gebruik maakt van Internet Explorer, klik op "Tools" en vervolgens "Internet Options". Selecteer het tabblad 'Algemeen', klikt u op "Clear History" en vervolgens op "OK". Als u gebruik maakt van Mozilla Firefox, selecteer "Tools" en vervolgens Klik op "Clear Private data." Klik op de "Browsing History" vakje en selecteer "Clear Private data Now."

3 Update uw web browser. Als u gebruik maakt van Mozilla Firefox, klikt u op het menu "Help" en dan "Check for updates." Wacht tot het venster "Software Update" om te verschijnen en kies "Klik hier voor de nieuwe versie" als er een nieuwe versie beschikbaar is. Als u gebruik maakt van Internet Explorer, klikt u op "Tools" en vervolgens op "Microsoft Update." Download elke nieuwe versie.

4 Schakel de router of switch hub en sluit de computer op de modem als je de enige bent met behulp van de Internet-verbinding. Dit geldt voor computers in een netwerk.

5 Herstart je computer wanneer de Internet-verbinding begint te vertragen. Sluit toepassingen die niet in gebruik zijn. Druk op 'Ctrl + Alt + Del "om de" Task Manager. "Load Klik op" Programma's "en selecteer de toepassingen die u niet gebruikt. Klik op 'Proces beëindigen. "

6 Leeg de Prullenbak en verwijder onnodige bestanden uit "Mijn documenten" en andere mappen. Verwijder afbeeldingen, video's en documenten die niet langer in gebruik zijn.

7 Download software van derden die uw snelheid van Internet zal stimuleren. Deze omvatten Robuuste Internet Speed ​​Booster en OSS Internet Speed ​​Booster. Voer het installatieprogramma uit en voltooi het installatieproces.

Hints

  • Voordat het legen van uw Recycle Bin, zorg ervoor dat u geen belangrijke bestanden die je nodig hebt om te herstellen. Verwijderde bestanden uit deze map worden permanent verwijderd van het computersysteem.