Hoe te Games Sneller Met behulp van Verbinding Download

Met het huidige internet, dial-up snelheid heeft een tijd gehad om te concurreren met snellere breedbandverbindingen zoals DSL. Downloaden van games kan heel moeilijk zijn, vooral wanneer een beroep op de maximale snelheid 56K aangeboden door dial-up internetverbindingen. U kunt vele stappen te nemen, echter, om downloadsnelheden te verbeteren bij het gebruik van dial-up internetverbindingen. Ze zullen nog steeds niet concurreren met de hoge snelheden van snellere breedbandverbindingen, maar ze zullen zeker minder tijd je gaat zitten wachten tot je games te downloaden.

instructies

1 Sluit alle andere lopende programma's die de consumptie van het geheugen en vertragen prestaties van de computer. Multimedia programma's zoals iTunes, fotobewerking en instant messaging-programma's gebruiken volumes systeem-RAM en moet worden gesloten om geheugen vrij te maken. Sluit alle extra webbrowsers ook.

2 Zorg ervoor dat de maximale snelheid is ingesteld op uw dial-up modem. De meeste van de nieuwere modems de maximale snelheid automatisch. Voor oudere modems, wijzigt de snelheid met behulp van het hulpprogramma dat wordt geleverd met de modem.

3 elke extra browser add-ons uit te schakelen, zoals werkbalken browser snelheid te verhogen. Het uitschakelen van de browser add-ons varieert met verschillende webbrowsers, maar kan in het algemeen worden uitgevoerd vanaf het gereedschap of Voorkeuren menu.

4 Duidelijk browser geschiedenis en cache onnodige bestanden die de systeembronnen te consumeren te verwijderen. U kunt dit doen van zowel de hulpmiddelen of Voorkeuren menu, afhankelijk van de webbrowser die u gebruikt.

5 Schakel de pop-up blocker in uw webbrowser, omdat ze soms te blokkeren componenten die nodig zijn om games en andere bestanden te downloaden.

6 Download gratis te downloaden optimizer tools als Speedbit Download Accelerator (zie bronnen). Dit programma integreert naar uw webbrowser en versnelt downloads. Het toont het woord "Versnelde" bij het versnellen van downloads. Hoewel het zal zeker niet de snelheid in Mbps te verhogen, het voegt een paar extra Kbps te downloaden verkorten.

7 Prioriteiten stellen uw downloads. Download een spel op een moment. Games zijn grote bestanden; derhalve meerdere bestanden downloaden tegelijk vertraagt ​​download snelheid en vermindert computerprestaties.

8 Probeer het downloaden van games tijdens de daluren (na 21:00), wanneer de servers zijn minder drukke met de gebruikers. Dit verbetert niet alleen de download snelheid, maar beperkt ook de mogelijkheden van de server mislukkingen tijdens de game downloads.