Wat betekent overbieden Mean op eBay?

Wanneer je overboden bent naar een item op eBay, het bedrijf stuurt u een e-mailbericht dat zegt: "Je bent overboden!" De e-mail moet bijna net zo snel als het gebeurt aankomen in uw inbox. Deze e-mail bevat ook uw opties voor onmiddellijke actie, dus je hebt een goede kans op het krijgen van het item dat u wilt. U kunt weer een bod als de veiling niet is afgelopen, en je kunt rekenen op de automatische biedingen increment systeem van eBay.

Being overbieden

Wanneer u een bod uit te brengen voor een item op eBay, kunnen andere eBay-kopers ook biedingen tot het moment dat de veiling eindigt plaatsen. Als die biedingen overtreffen van uw maximumbod, het heet "overbieden." Zolang de veiling nog niet is afgelopen, kunt u opnieuw een bod om te proberen om de veiling te winnen voor het item. Echter, omdat je niet weet wat de maximale bod van uw concurrentie, kunt u nog steeds opnieuw worden overboden. Het bedrijf waarschuwt u via e-mail wanneer je bent overboden, zodat u een hoger bod op een item zo snel mogelijk kunt plaatsen.

Automatisch bieden Stappen

Te helpen beschermen tegen overbieden, zal eBay automatisch biedingen namens u te plaatsen tot uw maximumbod bedrag. Stel bijvoorbeeld dat een zeldzame ondertekend poster van uw favoriete band is voor de veiling. Er zijn nog geen biedingen. De opening is vastgesteld op $ 20, en je bereid bent om een ​​verblijf tot $ 50 op deze poster bent. Nadat u bent ingelogd op uw eBay-account, typ $ 50 als uw maximum bod. De veiling bedrijf zal uw huidige bod in te voeren als $ 20, maar het zal automatisch uw bod namens u te verhogen als er andere eBayers plaatsen biedingen op de veiling. Als de veiling bedrag klimt meer dan $ 50, ontvangt u een e-mailbericht van eBay ontvangen. Als u besluit dat poster is meer waard dan $ 50 na alles, kunt u nog steeds plaatsen een ander bod, zolang de veiling niet is afgelopen.

sniping

Aangezien eBay-veilingen eindigen op een bepaald moment, sommige eBay-leden betrekken bij het proces van slechts het invoeren van biedingen op het laatste moment. Voor kopers, een goed getimede bod geplaatst op deze manier kan helpen voorkomen dat de veiling prijs laag - zolang te veel andere kopers niet hetzelfde doen. Dit proces heet snipen, en professionele diensten en software bestaan ​​die kan het voor u doen. Met ingang van mei 2011, hebben het beleid van eBay niet deze praktijk te verbieden.

Voorzichtigheid

Een deel van het plezier van eBay is het idee van het krijgen van een goede deal op iets wat je echt wilt. Echter, in het midden van een verhitte strijd met een andere koper, kan het gemakkelijk te laten meeslepen en bieden meer dan je in eerste instantie bedoeld. Als dit een trend die je hebt, een beroep op de praktijk van het automatisch verhogen van stappen uw bod op uw naam eBay kan nuttig zijn. Wordt overboden is niet leuk, maar meer geld dan u bedoeld is niet leuk, hetzij. Neem een ​​moment om je af te vragen hoe slecht je het veilingspunt wilt voordat u heftig ander bod te vuren na het krijgen van dat "Je bent overboden!" e-mail van eBay.