Hoe te verwijderen MySpace Ads van de bovenkant van een webpagina

MySpace is een social entertainment website die het mogelijk maakt mensen te verbinden met andere gebruikers over de hele wereld. Het helpt ook muzikanten en beginnende kunstenaars, schrijvers, modellen, politici en anderen zichzelf te promoten. Standaard wordt elke MySpace-profiel is voorzien van advertenties aan de bovenkant van de webpagina. Als u niet wilt dat de advertenties op uw profiel, alles wat je hoeft te doen is de juiste HTML-code in je profiel instellingen.

instructies

1 Meld u aan bij uw MySpace-account. Beweeg uw muis op "Profile". Klik op 'Profiel bewerken. "

2 Kopieer en plak de volgende code in de sectie "Over Me" van je profiel:

<Style type = "text / css"> een vorm {display: none;}. Table table tabelvorm {display: inline;} een {} tafel div {display: none;}. Tafel tafel div {display: block;} td {height: 0;} </ style>

3 Klik op 'Wijzigingen opslaan'. De advertenties zijn nu verwijderd.

Hints

  • Voorbeeld hoe je profiel eruit zal zien zonder dat de advertenties door te klikken op "Preview Profile" voordat u de code.
  • Deze code de advertenties verwijdert alleen vanaf de bovenkant van uw MySpace-profiel. Andere advertenties kunnen elders worden weergegeven op je profiel als MySpace verbiedt u van alle advertenties te verwijderen uit uw profiel.