Hoe het handmatig instellen van Mozilla Thunderbird

Tijdens het gebruik van web-based e-mail biedt gebruikers het gemak van de toegankelijkheid, het gebruik van een POP3 e-mailclient, zoals Mozilla Thunderbird of Microsoft Outlook bij het werken vanuit uw normale huis of kantoor-pc zal uiteindelijk geven u een betere controle over uw inbox. POP3 e-mail is direct beschikbaar voor vrijwel alle domeinnaam registranten, en u kunt eenvoudig configureren "custom [email protected]" e-mailadressen op uw server met behulp van uw Cpanel of website server portal. Nadat u uw gebruikersnaam en wachtwoord hebt gemaakt, het is gewoon een kwestie van het opzetten van je client naar de e-mail te downloaden naar uw computer.

instructies

Configureren Thunderbird 3.1

1 Open de Thunderbird e-mail client. Op het bovenste menu, klik op "Extra" en vervolgens "Accountinstellingen". Aan de onderkant van de kant lijst links, klik op de knop "Account Actions". Op de dropdown menu, selecteer "E-mailaccount toevoegen".

2 Voer de velden, zoals gevraagd, met inbegrip van uw naam, als je wilt om te zien deze weergegeven op het e-ontvanger, uw e-mailadres en wachtwoord.

3 Vinkt u het vakje "Wachtwoord onthouden" - dat is standaard ingeschakeld zodra je de input van uw wachtwoord - als u handmatig invoeren van uw wachtwoord elke keer dat u Thunderbird gebruikt om veiligheidsredenen wensen.

Klik op de "Create Account" knop aan de onderkant links. Het programma zal proberen om verbinding te maken met uw e-mail en het automatisch bepalen van uw inkomende en uitgaande mailservers, poortnummers en andere informatie.

4 Klik op "Manual Setup" op de linkerbenedenhoek van het venster. Dit brengt u terug naar het hoofdvenster Accountinstellingen nemen, en u zult uw nieuwe e-mailaccount aan de linkerkant te zien in de lijst.

5 Klik op een van de opties in het kader van het e-mailaccount vermelding, dat "Server Settings", "Copies & Folders", "Composition & adressering", "Junk Settings", "Synchronization & Storage", "Return Receipts" "Veiligheid" en omvatten "Uitgaande server (SMTP)".

hen te klikken zal een formulier op de rechterkant van het venster te openen, met verschillende opties die je kunt veranderen als nodig of gewenst. Als uw e-mail correct functioneert, dan moet je niet veranderen "Server Settings" of opties "Uitgaande server", tenzij u een ervaren gebruiker bent en de noodzaak om een ‚Äč‚Äčander poortnummer voor veilige SSL-verbindingen te configureren, bijvoorbeeld.

Hints

  • Afhankelijk van de server configuratie onder "Server Settings", als het veld gebruikersnaam toont alleen de standaard eerste deel van uw e-mailadres te wijzigen dat aan uw volledige e-mailadres, zoals "[email protected]" in plaats van gewoon "vergeten" om om het te krijgen om goed te werken.