Hoe kan ik MP3-bestanden aanmaken

Hoe kan ik MP3-bestanden aanmaken


MPEG-1 Audio Layer 3-bestanden, beter bekend als MP3's, zijn gecomprimeerde audiobestanden gemaakt op basis van een fysieke compact disc (cd), en kan op uw Windows-pc of Macintosh-computer worden gemaakt wanneer u de cd's tracks via de media player van uw computer te importeren. De Windows Media Player of iTunes-programma op de pc biedt CD rippen en op Macintosh-computers de standaard iTunes-programma biedt dezelfde functie. Voorafgaand aan het importeren van de cd, moet u uw instellingen importeren configureren om songs te zetten in MP3's als elk programma heeft een andere standaard formaat voor het rippen van muziek.

instructies

Maak MP3's op uw Windows-pc

1 Klik op "Start" aan de onderkant van het bureaublad en klik op 'Alle programma's "en" Windows Media Player. "

2 Selecteer "Tools" aan de bovenkant van het venster van de Windows Media Player, en klik op "Opties" uit het submenu.

3 Klik op het tabblad "Rip Music" en selecteer het drop-down menu onder "Format." Klik op "MP3" uit het menu, en selecteer "Rip CD automatisch."

4 Selecteer de knop "Apply" aan de onderkant van het venster, en klik op "OK" om de instellingen op en af ​​te sluiten.

5 Open de lade en plaats de CD op de lade met het label naar boven. Duw in de lade, en wacht tot Windows Media Player op de cd automatisch rippen. De MP3-bestanden zal worden gevestigd in de sectie "Library" van het programma.

Maak MP3's in iTunes

6 Klik op de "iTunes" op dok uw Macintosh-computer, en klik op "iTunes" aan de bovenkant van het scherm. Op uw Windows-pc, klikt u op "Start" in de linkerbenedenhoek van het scherm en klik op "Alle Programma's" en "iTunes".

7 Selecteer "Preferences" en selecteer "Import Settings." Klik op het menu in het venster "Instellingen importeren" en klik op "MP3 Encoder."

8 Klik op het menu naast "Instellingen" en kies voor "goede kwaliteit", "High Quality" of "Higher Quality" in het menu. Klik op "OK" en klik op "OK" in de algemene venster.

9 Plaats de audio-cd in het cd- of dvd-station van uw computer en selecteer het cd-pictogram in de iTunes 'zijbalk.

10 Selecteer "Import CD" in de rechterbenedenhoek van het programmavenster, of klik op "Yes" op de CD Import pop-up venster in iTunes. De cd's audio tracks worden opgeslagen in de sectie "Muziek" zich onder "Library" in de iTunes 'zijbalk.

11 Druk op de toets "Eject" op uw toetsenbord om de cd uit uw Macintosh-computer te verwijderen, of klik op het icoon "Eject" naast het cd-pictogram in de iTunes 'zijbalk.