Macbook RAM upgrade Advice

RAM (Random Access Memory) is een type computer gegevensopslag die bestaat uit geïntegreerde schakelingen aangebracht op een chip. In tegenstelling tot een harde schijf, welke een aantal draaiende platen die de mogelijkheid om gegevens op lange termijn op te slaan, RAM vluchtig geheugen, hetgeen betekent dat alle gegevens verloren wanneer de voedingsbron wordt beëindigd. Veel MacBook gebruikers belanden "ver boven" het RAM-geheugen (wat betekent dat het installeren van de maximale hoeveelheid geheugen) op hun laptop, omdat Apple traditioneel gierig geweest als het gaat om de hoeveelheid RAM die standaard met zijn computers komt.

Controleer uw geïnstalleerde RAM

In de eerste plaats weten te komen hoeveel RAM-geheugen van uw computer heeft en welk type en de snelheid is. Selecteer "Over deze Mac" in het Apple-menu in de linkerbovenhoek van het scherm om te zien hoeveel is geïnstalleerd. Klik vervolgens op "More Info ...," en dan "Memory" aan de linkerkant. U ziet hoeveel slots MacBook heeft, samen met het type RAM (type heeft betrekking op de fysieke configuratie van de chip zelf) en de afmeting van de chip. Met betrekking tot de capaciteit van de chips. (Net als andere computer opslag, RAM wordt gemeten in MB en GB.)

Plan Om Maximum uit het RAM-geheugen

Een bezoek aan een site die de specs op alle verschillende MacBook-modellen geeft (zie bronnen hieronder) om te bepalen hoeveel RAM-geheugen van uw specifieke model aankan. Het beste is om de maximale capaciteit van RAM-geheugen in uw computer te installeren om te vermijden dat het vervangende RAM vervangen. Voor het nauwkeurig meten wat de capaciteit is voor je MacBook, moet u de snelheid van de processor (ook beschikbaar onder "Over deze Mac"), alsmede de schermgrootte te leren kennen.

Winkelen

Vrijwel alle RAM online gekocht is veel goedkoper dan RAM gekocht tegen een bakstenen-and-mortar store. Aangezien de prijzen sterk kunnen variëren, om een ​​paar minuten online winkelen is de moeite waard uw tijd. Omdat de meeste gerenommeerde geheugen dealers bieden een levenslange garantie, sla uw papieren in het geval uw RAM-geheugen niet meer werkt.

Het installeren van het

Afhankelijk van het model MacBook wordt RAM of geïnstalleerd door losschroeven van de kleine rechthoekige plaat aan de onderkant van de laptop, of door de batterij te verwijderen en ontkoppelen het verwijderbare paneel aan de zijde van de opening batterij, zoals aangegeven door de afbeelding op de computer zelf. In beide gevallen is een set van mini Phillips schroevendraaiers nodig. Een statische-vrij werk is ook van belang bij het werken met RAM.

De voordelen

extra RAM-geheugen installeren kan uw MacBook om beter omgaan met het geheugen-intensieve processen (zoals het werken met grote grafische, audio- of videobestanden) veel efficiënter. Bovendien, als je je computer gebruikt voor het werk kunt u uw RAM aankoop als een zakelijke kosten op uw aangifte inkomstenbelasting te vorderen. Ook zijn er veel gebruikers die hun RAM hebben een upgrade van de chips uit hun MacBook op eBay, waardoor de kosten van de upgrade vermindert verkocht.