Hoe te verwijderen Wireless

Hoe te verwijderen Wireless


Een draadloze verbinding biedt een draadloze communicatie-pad voor de verbinding met het internet en andere netwerkbronnen met behulp van radiogolven. Veel thuisnetwerken hebben draadloze netwerken geïnstalleerd om meerdere computers. Het kan zijn dat u de verbinding niet meer om verschillende redenen nodig hebben. Windows-computers te voorzien van een eenvoudige tool die het beheer van uw internet- en netwerkverbindingen mogelijk maakt. Om draadloos te verwijderen U kunt deze eenvoudige interface, die gemakkelijk ongewenste verbindingen verwijdert gebruiken. U kunt ook verwijderen router of modem drivers, die conflicten bij het installeren of upgraden van hardware kan veroorzaken.

instructies

Uninstall draadloos vanaf uw computer

1 Open het venster Draadloze netwerkverbinding. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Draadloze netwerkverbinding in het systeemvak naast de klok van de computer om het venster te openen.

2 Klik op 'Beschikbare draadloze netwerken "in het pop-up menu.

3 Klik op de draadloze verbinding die u wilt verwijderen. Markeer de verbinding door één keer te klikken met de linker muisknop.

4 Klik met de rechtermuisknop de verbinding en klik op de pop-up venster "verwijderen". Bevestig het verwijderen door te klikken op de knop "OK".

Uninstall Wireless Router Drivers

5 Klik op de knop "Start" en vervolgens op "Uitvoeren ..."

6 Typ "cmd" in het venster "Run" en klik op "OK."

7 Voer "set devmgr_show_nonpresent_devices = 1" bij de eerste opdrachtprompt. Dit zet uw computeromgeving om verborgen apparaten te tonen. Een nieuwe command prompt lijn zal verschijnen.

8 Voer "devmgmt.msc" bij de volgende opdrachtprompt. venster van uw computer "Device Manager" wordt geopend.

9 Klik op het plusteken naast "Network Adapters" of "Modems" om de bestuurder te vinden. Klik met de rechtermuisknop de bestuurder en klik op "Uninstall" om de driver te verwijderen. Alleen verwijderen drivers je weet dat je niet nodig hebt.