Hoe te Cascading Updates of Cascading Wist gebruiken in Access 2003

Als u relaties tussen tabellen in een Access 2003-database hebt gedefinieerd, kunt u trapsgewijze updates gebruikt of trapsgewijze verwijdert om wijzigingen in alle tafels met die relatie te propageren. Zodra u de cascade ingeschakeld, veranderingen die u aanbrengt in de primaire tabel worden doorgevoerd in alle gerelateerde tabellen.

instructies

1 Open de database waarin u wilt gebruiken trapsgewijze updates of trapsgewijze verwijderingen.

2 Open het menu 'Extra'. Scroll naar beneden naar "Relaties" en klik met de rechtermuisknop. Hierdoor wordt een schematisch aanzicht van de database en de relaties tussen de tabellen. Tabellen die een relatie hebben, worden vergezeld door zwarte lijnen.

3 De muisaanwijzer over de relatie waarin u wilt instellen trapsgewijze updates of trapsgewijze verwijderingen. Klik met de rechtermuisknop om een ​​lijst met opties voor die relatie te trekken en dan selecteert u 'Relatie bewerken. "

4 Controleer de "afdwingen referentiële integriteit" box. Controleer nu zowel de "Gerelateerde velden trapsgewijs bijwerken" en "Cascade Delete Related Records" boxen.

5 Klik op de knop "OK". Wanneer u wijzigingen aanbrengt in een tabel in de relatie, zal de verandering worden doorgegeven aan de andere tafels in de relatie.

Hints

  • Sluit alle tabellen in de database voordat u de trapsgewijze updates of trapsgewijze verwijderingen.
  • Cascade updates kunnen niet worden ingesteld voor primaire sleutels die AutoNummering-waarden. U kunt ook geen velden die uit een berekening kwam te werken.
  • Sla uw database voordat u belangrijke wijzigingen aan te brengen. Als je niet van de wijzigingen in de database of een van de component tafels, terugkeren naar de opgeslagen kopie van de database.