Wat zijn de voordelen van een Google Authority?

Google gezag lijsten bieden aanvullende informatie en secundaire verbindingen binnen één lijst, zodat zoekers gemakkelijke toegang tot meerdere delen van de gezaghebbende website. Status autoriteit wordt meestal gegeven aan de officiële websites van bedrijven of individuen die rechtstreeks verband houden met specifieke zoektermen, zoals de naam van het bedrijf of de producten. Degenen die Google autoriteit aanbiedingen te ontvangen vinden meestal de notering gunstig voor hun aanwezigheid op het web en het totale verkeer.

Verbeterde Search Ranking

Google verleent gezag listing bezoeken om websites die zich hebben bewezen als betrouwbare bronnen van informatie over een bepaald product, bedrijf, persoon of ander onderwerp zijn. Hierdoor gezag listings hoog scoren in de zoekresultaten van Google voor zoekwoorden die betrekking hebben op het product, bedrijf of onderwerp. Veel gezag listings rang in de nummer een positie voor hun zoekopdrachten, hoewel sommige iets lager, afhankelijk van de concurrentie voor de zoekwoorden kunnen worden gerekend.

Greater Search Exposure

Google gezag erkenning verbetert uw algehele aanwezigheid op het web door een gevoel van vertrouwen in uw website bevolking is wanneer potentiële bezoekers vinden het in een zoekmachine. De grotere vermelding dat extra links en informatie over uw site biedt brengt het bericht dat uw site kan worden vertrouwd. Dit kan een aanzienlijke verbetering van uw click-through rate, wat resulteert in een grotere hoeveelheid webverkeer zoek naar informatie of producten die uw website kan bieden.

wenselijk backlinks

Als een Google-dienst, backlinks van uw website worden meer wenselijk. Dit kan leiden tot koppeling verzoeken uit andere gezaghebbende websites die een gemeenschappelijk onderwerp of interesse met uw eigen site te delen. Deze kwaliteit backlinks kan verder verbeteren van uw algehele Google rankings, het helpen in stand te houden de prominente positioneren van uw site momenteel geniet in de trefwoorden heeft een autoriteit lijst voor en de verbetering van de positie van de site in andere zoeken op trefwoorden als goed.

Duplicate Amnesty

Duplicate content doet pijn in het algemeen de vertegenwoordiging van een website in de zoekresultaten van Google, maar autoriteit sites over het algemeen geen kwaad zo slecht op inhoud die elders weergegeven. Deze inhoud is vaak in de vorm van gesyndiceerde materiaal, hoewel persberichten, productinformatie of inhoud die wordt gebruikt als portfolio stukken door de eigenaar van deze website kan ook worden weergegeven. Sommige gesyndiceerde materiaal kan optreden, zelfs meerdere malen in de top zoekresultaten voor bepaalde zoekwoorden, omdat het wordt gebruikt door meerdere autoriteit websites.