Hoe kan ik een e-mailadressen transfer van ISP naar New ISP Provider

Hoe kan ik een e-mailadressen transfer van ISP naar New ISP Provider


In het digitale tijdperk van online verbinding met PC's, smartphones en andere apparaten, het houden van uw e-mailadres kan met name van belang voor het behoud van de dag-tot-dag functies zijn. Wanneer je van de ene ISP (Internet Service Provider) naar een andere te verplaatsen, een kennisgeving aan vrienden, familie, zakelijke contacten en anderen van uw nieuwe e-mailadres kan een zware taak zijn. Door de overdracht van uw e-mailadres van uw oude ISP om het e-mailadres van uw nieuwe ISP, kunt u uw e-mails blijven komen zonder een beat te missen.

instructies

1 Toegang tot uw oude ISP e-mailaccount. Eenmaal in uw e-mailaccount, op zoek naar het tabblad "Opties".

2 Kijk voor de tab "Forwarding" onder het menu-opties. Volg de instructies die u van uw ISP voor het doorsturen van e-mail.

3 Doorsturen van uw oude e-mailadres naar uw nieuwe e-mailadres door de POP (Post Office Protocol), dat is de technologie van uw computer gebruikt om toegang te krijgen tot de server van uw ISP met uw e-mailaccount. Door het doorsturen van uw e-mail, zal u niet om uw oude e-mailadres te veranderen; e-mails verstuurd naar het oude adres zal gemakkelijk toegankelijk via uw nieuwe e-mail.

4 Test uw e-mail forwarding om ervoor te zorgen dat het goed is ingesteld.

Hints

  • Beschikbare software producten, zoals TrueSwitch, help overdracht e-mail bestanden van de e-mailaccount van uw oude ISP om uw nieuwe e-mail met uw nieuwe ISP.
  • Als uw huidige ISP is niet een gratis provider (dwz Hotmail, Gmail, Yahoo, enz.), Zult u waarschijnlijk oplopen een nominale maandelijkse vergoeding om uw account te houden. Vergoedingen verschillen per provider, maar zijn meestal minder dan $ 20 per maand.