Hoe maak je een gratis christelijke webpagina Build

Hoe maak je een gratis christelijke webpagina Build


Websites zijn een verzameling van informatie op het World Wide Web, en kan worden gebruikt voor een verscheidenheid van redenen. Pagina's is voorzien van organisaties, bedrijven of individuen en kunnen gemakkelijk worden gemaakt met behulp van vrije en eenvoudig gereedschap. Websites zijn een vitaal platform om informatie over het christendom, met inbegrip van religieuze feiten, locaties van plaatselijke kerken, maatschappelijke activiteiten en nog veel meer relais. Tools om een ​​website te maken omvatten, maar zijn niet beperkt tot, Tumblr, Blogspot, Wordpress en Google Sites.

instructies

Het creëren van een blog met Tumblr

1 Maak een Tumblr-account en uw pagina te personaliseren. Navigeer naar Tumblr en meld je aan voor hun diensten met een e-mailadres en wachtwoord. Kies uw eigen pagina naam.

2 Kies uw blog titel, samen met het kiezen van de stijl en kleuren die u wilt. Het is gemakkelijk om een ​​naam met betrekking tot het christendom te maken en zelfs een religieuze achtergrond met behulp van hun hulpmiddelen. Tumblr navigeert u door middel van deze stappen.

3 Kies dingen om te beginnen met het posten. Deze kunnen omvatten, bestanden, tekst, foto's, video's, links en nog veel meer. Klik op de grote knop te geven wat je wilt posten en volg de stappen. U kunt ook uw favoriete Bijbelteksten en christelijke liederen.

Het maken van een website met behulp van Google Sites

4 Ga naar Google Sites en log in of meld je aan voor een Google-account. Klik op "Maak site."

5 Kies een sjabloon of maak en upload je eigen religieuze sjabloon te gebruiken. U kunt er ook voor kiezen uw eigen christelijke website naam te gebruiken. Het zal worden zich op: Naam https://sites.google.com/site/Your.

6 Selecteer "Maak site." Uw site zal worden gecreëerd, en u kunt het aanpassen door te klikken op "Edit pagina" van de rechterbovenhoek. Voeg uw eigen christelijke tekst, afbeeldingen en alles wat je nodig hebt om uw eigen christelijke website te maken.