Acrobat Crashes op Firefox

Adobe Acrobat was een lezer voor Portable Document Format graphics. Adobe rebranded de hele familie van PDF-software zoals Acrobat en omgedoopt tot de lezer Adobe Reader. Adobe Reader is beschikbaar als een plug-in voor Mozilla's Firefox open source browser. Als je problemen hebt met Acrobat in Firefox en de browser crasht hebben, besteden enige tijd het bijwerken van uw software. De onderliggende oorzaak van de crash kunnen zijn vastgesteld in latere versies van zowel Firefox of Adobe Reader.

Firefox

De webbrowser Firefox is geboren uit Mozilla en de geopende broncode van Netscape, een van de eerste browser succesverhalen. Firefox afgetakt van Mozilla en wordt nu onderhouden door de Mozilla Foundation. Firefox is geweest in het kader van een snelle release-cyclus sinds het begin van 2011, met versies 5.0, 6.0, 7.0 en 8.0 die elkaar in hoog tempo op. Als u problemen problemen met Firefox, met name crashes, downloaden en de laatste versie te installeren. Recente versies van Firefox stabieler zijn.

Portable Document Format

Adobe introduceerde de Portable Document Format met een product met de naam Adobe Acrobat in de vroege jaren 1990. Later nam de naam "Acrobat" voor de familie van producten die worden gebruikt voor het maken en lezen van PDF-documenten. Portable Document Format is een open standaard en veel leveranciers ondersteunen. Oorspronkelijk was de PDF Reader van Adobe heette Acrobat Reader, maar het werd omgedoopt tot Adobe Reader. Adobe Reader kan worden geïnstalleerd als een plug-in voor Firefox. Als u een product dat nog steeds wordt genoemd Acrobat Reader, bijwerken. Om uw installatie van Adobe Reader te controleren, opent u Adobe Reader, klikt u op het menu Help en klik vervolgens op "Controleren op updates."

Browser plug-in

De browser plug-in die PDF-ondersteuning van Adobe heette Acrobat Reader en vervolgens omgedoopt tot Adobe Reader. U moet de Adobe Reader-pakket om de Firefox Adobe Reader plug-in krijgen installeren. Deze plug-in voor Firefox is ontworpen om PDF-pagina's in het browservenster naadloos te laden. Als u de oudere versie van de plug-in, Acrobat Reader, bijwerken of download de volledige Firefox-pakket en opnieuw installeren. Als updates voor Reader niet de kwestie met crashes oplossen, onderzoeken een alternatieve PDF-reader plug-in voor Firefox.

Alternatieve Plug-Ins

Omdat PDF een open standaard software tools beschikbaar voor PDF's lezen op verschillende manieren. Een van de meest voorkomende methoden om een ​​PDF-bestand via web in een browser. Als je Firefox en Adobe Reader hebt bijgewerkt en u nog steeds vastloopt, kan de eenvoudigste oplossing zijn om een ​​ander PDF-reader plug-in te gebruiken. Adobe heeft geen plug-in voor PDF-bestanden binnen Firefox op Mac OS X. Als u een Mac hebt, vind alternatieven via de Mozilla Add-Ons map. De opties zijn ook beschikbaar voor Firefox op Windows.