Hoe te Reboot Socket Mobile

Socket Mobile, of SoMo, produceert handheld computers en het verzamelen van gegevens software voor bedrijven over de hele wereld. apparaten van het bedrijf voert u het Windows Mobile-besturingssysteem en verbinding met een bereik van barcode scanners. Er zijn verschillende soorten reboots beschikbaar. Deze omvatten "zachte" reboots, die stilgelegd en herstart de computer; "Hard" herstart, waardoor het apparaat te dwingen om opnieuw op te starten; en "schone" reborts, die fabrieksinstellingen te herstellen. Ieder maakt gebruik van de reset-knop aan de onderkant van het apparaat en een combinatie van knoppen.

instructies

"Soft" Reboot

1 Plaats de stift in het gat aan de onderzijde van het apparaat.

2 Houd de stylus op zijn plaats voor een tweede, verwijder deze dan.

3 Wacht terwijl de Socket Mobile opnieuw opgestart. Het apparaat wordt opgestart als normaal.

"Hard" Reboot

4 Houd de "Agenda" en "Contacten" sneltoetsen direct onder het scherm.

5 Plaats de stift in het gat aan de onderzijde van het apparaat.

6 Verwijder de stylus en houdt het houden van de "Agenda" en de knop "Contacten". Een Socket Mobile opstartscherm verschijnt na een paar seconden.

7 Laat de knoppen en volg de instructies op het scherm. Het apparaat is opgestart.

"Clean" Reboot

8 Houd de "Agenda" en "Contacten" sneltoetsen direct onder het scherm, evenals de de "Left Programmeerbare Application" knop in het midden van de drie knoppen aan de linkerkant van het apparaat.

9 Plaats de stift in het gat aan de onderzijde van het apparaat.

10 Verwijder de stylus en houdt houden van de "Agenda", "Contacten" en "Left Programmeerbare knoppen". Een Socket Mobile opstartscherm verschijnt na een paar seconden.

11 Laat de knoppen en volg de instructies op het scherm. Het apparaat is opgestart naar de fabrieksinstellingen.