Wat doet het Red Light op een Verizon USB Mean?

Wat doet het Red Light op een Verizon USB Mean?


Een rood lampje op uw Verizon USB-modem is niet per se de doodsteek voor het apparaat. Het rode licht kan wijzen op een netwerk of apparaat probleem dat u mogelijk kunt oplossen met elementaire probleemoplossing zijn. U hoeft geen uitgebreide technische vaardigheden om te bepalen waarom het licht op de modem is rood.

dienst Indicator

Het rode lampje op uw Verizon USB betekent dat het apparaat op dit moment niet is aangesloten op het netwerk van Verizon Wireless. De oorzaak van de service kwestie varieert en kan worden vastgesteld met eenvoudige probleemoplossing. Normaal gesproken, het licht met tussenpozen knippert groen als de service actief is en 3G-data wordt verzonden en ontvangen. Als u binnen een 4G-dekkingsgebied, het licht met tussenpozen knippert blauw. Verwijder en plaats de USB-modem als het blijft een solide rood licht te laten zien.

netwerkbereik

Als het lampje blijft rood op de USB-modem te blijven, ervoor zorgen dat u binnen het netwerk van Verizon Wireless dekkingsgebied. U kunt contact opnemen met de klantenservice van Verizon voor hulp bij het bepalen of het gebied waar u zich in dit moment wordt gedekt. U kunt ook vragen of er is een netwerk probleem in het gebied. Als u toegang tot het internet via een andere functie hebben, controleer dan de dekking kaart op de Verizon website om het dekkingsgebied te bepalen.

Abonnement

Een actieve data-abonnement nodig om de Verizon USB-modem te gebruiken. Als u niet beschikt over een abonnement of is geschorst door Verizon, zal het licht een stevige rode blijven terwijl aangesloten op uw computer. Neem contact op met de klantenservice om een ‚Äč‚Äčabonnement te bestellen of activeren van uw service. Als uw abonnement actief is en de service is niet geschorst, ervoor te zorgen dat de activering van uw modem succesvol was. Een Verizon vertegenwoordiger kan u helpen te bepalen of de activering gewerkt.

Power Cycle

Soms kan een rood licht een indicatie dat je hoeft alleen maar aan de macht fietsen uw modem en computer. Sluit de connection manager en verwijder de USB-modem. Start je computer opnieuw op. Nadat de computer opnieuw is opgestart, kunt u de modem aansluiten op een vrije USB-poort. De connection manager wordt automatisch openen wanneer de computer de modem detecteert. Als het lampje nog steeds stevig rood, bel dan Verizon customer service voor meer hulp bij het oplossen.