Hoe maak je een Apple-achtige 3D-logo te maken

Hoe maak je een Apple-achtige 3D-logo te maken


Het Apple-logo is een van de meest bekende symbolen in de wereld --- de 3D gebeten appel en de vrijstaande stengel zijn iconische. Als u een versie van jezelf dit symbool te maken, zijn er verschillende grafische programma's die u kunt gebruiken, waaronder Photoshop, Photofiltre en het freeware programma GIMP. Hoewel de details verschillen van programma tot programma, het creëren van een logo lijkt op de Apple 3D-logo is eigenlijk heel simpel.

instructies

Photoshop

1 Open Photoshop. Selecteer "File" in het menu en kies "Nieuw." In het dialoogvenster dat verschijnt, voert u de breedte en hoogte die u wilt gebruiken voor het document. Verander de "achtergrond" om "Transparant," en klik op "OK."

2 Selecteer de "Pen" tool van de werkbalk en, in de opties aan de top, zet de "Mode" naar "Shape Layer." Maak de kleur lichtgrijs. Teken de onderste vorm van de appel, met inbegrip van de beet. Houd de toets "Shift" en trek de steel ook.

3 Ga naar de onderkant van de "Layers" palet, en klik op de "FX" knop. Van de opties, kies "Bevel en Reliëf." In het dialoogvenster, past u de instellingen naar wens en klik op "OK." Sla uw werk op.

Photofiltre

4 Open Photofiltre. Selecteer "File" in het menu en kies "Nieuw." In het dialoogvenster dat verschijnt, voert u de breedte en hoogte pixel u wilt gebruiken voor het document. Klik op "Automatic Transparantie," en klik op "OK."

5 Selecteer de "Polygon" selectie tool, en gebruik het om een ​​selectie in de vorm van het onderste deel van het Apple-logo, met inbegrip van de beet te maken. Houd de toets "CTRL", en maak de steel gedeelte apart ook.

6 Selecteer de "Emmertje" tool, en gebruik deze om de selectie met lichtgrijze vullen. Selecteer vervolgens "Filter" in het menu, en klik op "Stylize." Van de opties, kiest u "3D Contour." Klik op "OK" en sla uw werk.

GIMP

7 Open GIMP. Selecteer "File" in het menu en kies "Nieuw." In het dialoogvenster dat verschijnt, stelt u de breedte en hoogte pixel die je wilt. Klik op "Geavanceerde instellingen" en verander de "Fill Met" naar "Transparantie." Klik op 'OK'.

8 Selecteer het "pad" tool van de werkbalk en trek de onderkant van de appel en de afzonderlijke stam. U kunt deze vorm verfijnen door het veranderen van de functie in op "Edit" en het aanpassen van de punten. Selecteer de "Emmertje" gereedschap uit de werkbalk. De kleur grijs, en vul de selectie.

9 Kies "Filter" en kies "Alpha naar Logo." Van de opties, kiest u 'Chrome. " Klik op "OK" en sla uw werk.

Hints

  • Vergeet niet, geen gebruik maken van deze afbeelding voor alles wat je te plaatsen op het web of uitprinten voor anderen, omdat je wordt het schenden van het handelsmerk van Apple.