Hoe kan ik Google Mobile Maps Download

Google Maps is Google's eigen kaart indexering en navigatiesoftware. Google Maps for Mobile is beschikbaar op een verscheidenheid aan mobiele smartphones. Slimme telefoons met Android besturingssystemen beschikken over volledige compatibiliteit met alle Google Maps functies, hoewel BlackBerry, Windows Mobile en Nokia S60 bieden ook veel steun van alle beschikbare functies.

instructies

1 Zet uw mobiele telefoon.

2 Open uw webbrowser van de telefoon.

3 Ga naar en duidelijk de adresbalk van uw webbrowser.

4 Typ "m.google.com/maps" en druk op "Return" op uw mobiele telefoon.

5 Klik op de link "Download" zodra de webpagina geladen op uw mobiele telefoon. Wacht op Google Maps om het downloaden te beginnen.

6 Start uw telefoon als daarom wordt gevraagd, zoals sommige telefoons nodig om Google Maps te gebruiken.

Hints

  • Als u wilt dat de Google Maps for Mobile link naar uw telefoon, zodat u niet hoeft te typen in de hand, ga naar de "Google Maps for Mobile" site (zie het gedeelte Bronnen van dit artikel) en klik op "Verzenden naar Telefoon." Selecteer uw land in het drop-down menu die automatisch wordt ingesteld op "Verenigde Staten," voer uw mobiele telefoonnummer in het vak boven verstrekt. Klik op "Stuur een SMS-bericht naar uw telefoon" en klik vervolgens op de link van uw SMS-toepassing wanneer de tekst aankomt.