Over Mail Merge in MS Word

Over Mail Merge in MS Word


Microsoft Word is tekstverwerkingssoftware en is opgenomen als een van de onderdelen van Microsoft Office in de Windows- en Macintosh-versies. Het blijft de meest populaire tekstverwerkingspakket en is de keuze van bijna elke gebruiker. Word is verpakt met een groot aantal functies en functionaliteit, inclusief de mogelijkheid om een ​​e-mail samenvoegen.

Functie

Een mail merge is de mogelijkheid om meerdere versies van een document, zoals een aangepaste brief te produceren. Hiermee kunt u een onbeperkt aantal gepersonaliseerde brieven te creëren, met behulp van gegevens uit een tweede document of een database. De meest voorkomende toepassing is om brieven te maken, maar e-mail fusie wordt ook gebruikt voor het maken van mailing labels, met nummers coupons en andere gepersonaliseerde documenten.

Een voorbeeld

Over Mail Merge in MS Word

Coupons kunnen worden aangepast met behulp van mail merge.

Een typisch voorbeeld van een e-merge is een brief van een bank die uit gaat naar haar klanten met betrekking tot een hypotheek te herfinancieren. De hoofdtekst van de brief is in alle gevallen hetzelfde, maar er zijn elementen die elke letter uniek maken, zoals de begroeting, het bedrag van de hypotheek en het adres waarnaar wordt verwezen in het lichaam van de brief.

eisen

Om een ​​samenvoegbewerking uit te voeren, moet je maken of een bestaand document te openen in Word. U zult ook moeten maken of geef een gegevensbestand dat de gepersonaliseerde informatie in uw brief zal bieden. Het woord is hier uiterst flexibel; in aanvulling op de mogelijkheid om gegevens uit een Word-document kunt u ook gegevens uit FileMaker Pro, Access, Excel of namen en adressen uit uw Outlook-contactpersonen te importeren importeren.

Het creëren van Mail Merge

Over Mail Merge in MS Word

Mail merge bespaart tijd en geld bij het produceren van een groot aantal documenten.

Microsoft heeft het merge proces te beginnen met de Office 2007 (Windows) en Office 2008 (Macintosh) releases gestroomlijnd. Het is een eenvoudige drie-stappen-proces dat wordt gestart met behulp van de werkbalk Afdruk samenvoegen opdracht ook te vinden onder het menu 'Extra' in Word. U de belangrijkste document te creëren eenvoudigweg, geef de gegevensbron en het uitvoeren van de fusie, al die zijn uitgevoerd met behulp van knoppen in de Helper venster Afdruk samenvoegen. Eerdere versies van Office werd gekenmerkt door een onhandige, niet-intuïtieve mail merge-functie.