Hoe te gebruiken Social Net op de Pantech Impact

Social networking sites zijn meer en meer populair als een manier van communiceren en verbinding met vrienden en familie te worden. Deze sites zijn zo populair geworden dat vele toepassingsgebieden geschikte telefoons bieden toepassingen die live streaming direct toe aan uw mobiele telefoon. De Pantech Impact hebt toegang tot deze functies via het AT & T Sociale Net App in de AT & T App Center. The Social Net applicatie stelt u in staat om gelijktijdig toegang tot uw netwerk accounts.

instructies

1 Druk op de "Menu" knop op uw telefoon en klik op "AppCenter."

2 Klik op "Menu", "My Stuff", "Applications" en "Winkel Applications."

3 Klik op "Social networking" en klik op "AT & T sociale Net."

4 Klik op "Purchase" om de applicatie te downloaden naar uw telefoon. Met ingang van mei 2011 heeft de Sociale Net app is gratis te downloaden. Druk op de knop "End" op de telefoon terug te keren naar uw home-scherm.

5 Klik op "Menu" en "My stuff", gevolgd door "Applications" om toegang te krijgen tot de toepassingen op uw telefoon. Scroll naar "AT & T sociale Net" en klik om te openen.

6 Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord voor uw netwerk accounts en klik op "Inloggen." Een overzicht van de websites zal verschijnen op de bovenkant van je scherm. naar de volgende te verplaatsen van het ene netwerk, klik op de afbeelding voor de account die u wilt openen. Om toegang te krijgen tot het hoofdmenu, klikt u op de knop "Home".