Hoe te verwijderen van een OkCupid Profiel

OKCupid kunt u uw dating profiel te verwijderen op elk gewenst moment, het verwijderen van al uw gegevens en de gegevens van de site. je profiel verwijdert, sluit uw gebruikersnaam zodat u en niemand anders ooit weer kan gebruiken. Als je niet op zoek bent naar je profiel definitief te verwijderen, kunt u uw account, waardoor uw gegevens opslaat totdat je klaar om opnieuw deel te nemen op de site bent uit te schakelen.

instructies

1 Meld u aan bij uw OKCupid account. Beweeg de muisaanwijzer over het pictogram van drop-down naast uw gebruikersnaam en selecteer 'Instellingen'.

2 Klik op 'Verwijder account. " Een bevestigingsvenster verschijnt, die een optionele vragenlijst in over uw redenen om het account te verwijderen omvat.

3 Klik op het vakje naast een van de redenen waarom je het verwijderen van het account, als u wilt deelnemen aan de enquĂȘte. U kunt ook opmerkingen of suggesties over de website.

4 Typ uw wachtwoord in het "Voer uw wachtwoord" tekstvak en klik op "Delete My Account."

Hints

  • U kunt uw profiel uit te schakelen in plaats van te verwijderen, als u van plan terug te keren naar de website. Om uw profiel uit te schakelen, klikt u op "Disable Account" op de pagina Instellingen. Vul de vragenlijst in, voer uw wachtwoord in en klik op "Disable klantgegevens." U kunt uw account later herstellen door in te loggen.
  • Uw account verwijderen is permanent. U kunt geen van de opgeslagen op uw profiel nadat u de account verwijderen informatie op te halen.
  • Het kan tot een week duren voordat u stopt met het ontvangen van e-mails van OkCupid.