Hoe maak je een nieuwe Facebook-pagina opmaken

Hoe maak je een nieuwe Facebook-pagina opmaken


Twee hoofdtypen van Facebook websites bestaan: Facebook profielen en Facebook-pagina's. Overwegende dat Facebook profielen zijn bedoeld voor mensen die willen te verbinden met andere Facebook-gebruikers, zijn Facebook-pagina's ontworpen voor bedrijven, kunstenaars en organisaties die willen verbinden met andere Facebook-gebruikers en de groei van hun publiek. Alleen een officiële vertegenwoordiger van een band, organisatie, het bedrijfsleven, en ga zo maar door kan een Facebook-pagina te maken, en alleen de pagina's admin kan de indeling van de pagina's aan te passen. Als u deze privileges, maar u kunt uw nieuwe Facebook-pagina te formatteren in een paar stappen.

instructies

1 Open een webbrowser en ga naar de Facebook-login website. Typ de Facebook-account e-mailadres en wachtwoord voor uw Facebook-pagina's admin profiel in de daarvoor bestemde ruimte en klik op de knop "Login" om in te loggen op de rekening. Aangezien elke Facebook-pagina moet worden gekoppeld aan een Facebook-profiel, moet u zich aanmelden op de Facebook-pagina van de admin-profiel, om toegang te krijgen tot de instellingen van de pagina's.

2 Navigeer naar uw Facebook-pagina door te klikken op de link van de pagina's aan de linkerkant van je Facebook-startpagina.

3 Klik op de "Edit pagina" knop in de rechterbovenhoek van de Facebook-pagina.

4 Klik op het tabblad 'Machtigingen beheren ". Klik op de pijl aan de rechterkant van de "Tab Muur Shows" rubriek en selecteer de optie die u wilt gebruiken om het formaat van het tabblad Muur veranderen.

5 Klik op de pijl aan de rechterkant van de "Default Landing Tab" rubriek en selecteer de optie die u wilt gebruiken om het formaat van het tabblad standaard landing veranderen.

6 Klik op het tabblad "Basic Information" toe te voegen en informatie van uw Facebook-pagina te verwijderen. Alle informatie categorie die leeg wordt gelaten zal worden gelaten af ​​van de Facebook-pagina, terwijl alle informatie categorie die tekst bevat zullen worden opgenomen in uw Facebook-pagina's formaat. Klik op de knop 'Wijzigingen opslaan' als u klaar bent.

7 Klik op het tabblad "Profile Picture" toe te voegen of te wijzigen van de Facebook-pagina's profielfoto. Dit is het beeld alle gebruikers te zien krijgen wanneer ze voor het eerst navigeren naar uw Facebook-pagina. Met een profielfoto op zijn plaats, u klaar bent met het formatteren van de uitstraling van uw Facebook-pagina.