Hoe kan ik een laptop batterij van AA-batterijen Make

Hoe kan ik een laptop batterij van AA-batterijen Make


Het maken van een laptop batterij van AA-batterijen is niet de meest kosteneffectieve manier van voeden van uw laptop als gewone AA-batterijen zijn niet oplaadbaar. Daarnaast heb je een heleboel van batterijen, bedraad in een reeks, om de vereiste ingangsspanning van uw laptop te produceren. Echter, het maken van een externe batterij van de laptop te gebruiken in geval van uw interne batterij van de laptop sterft is een verstandig idee. U kunt het nabijgelegen houden en je bent klaar met je back-up batterij bent als je het nodig hebt.

instructies

1 Controleer de onderkant van je laptop naar de ingangsspanning te bepalen. Laptops meestal werken op 15 volt en sommige vereisen 19 volt. Elke AA-batterij heeft een vermogen van 1,5 volt, dus als je laptop nodig 15-volt, moet je 10 AA-batterijen, bedraad in een reeks. Bedrading in een serie combineert de uitgangsspanning van elke AA batterij dus 10 AA-batterijen te produceren 15 volt.

2 Leg uw AA-batterijen op een vlakke ondergrond en wisselen de terminals. Bijvoorbeeld, als u 10 batterijen, moet u vijf positieve en vijf negatieve polen één en dezelfde de andere. Label elke batterij numeriek zodat met 10 batterijen je ze 1 tellen tot en met 10. Wrap elektrische isolatie tape rond de batterijen om een ​​nette en strakke batterij te vormen.

3 Snijd stroken van AWG 16 draad met behulp van een mes. Twee stroken moeten lang genoeg zijn om te bereiken van uw AA-batterijen om uw laptop te zijn. De andere strips kan heel kort zijn omdat ze alleen nodig hebben om te hechten aan de accupolen. Het aantal korte strips die u nodig hebt, hangt af van het aantal batterijen die u gebruikt. De eenvoudige regel bij de bedrading in een serie is een minder strook van draad dan het aantal accu's, dus als je met behulp van 10 batterijen die u nodig heeft negen strips draad.

4 Verwijderen 1/4 inch kunststof na het einde van elke strook draad gebruikt draadstrippers of een mesje. Dit onthult de innerlijke koperdraad. Label een lange strook van de draad "+" en de andere. "-" Maak de "+" strip van de draad met de positieve pool van de eerste batterij en de "-" gelabelde strook van draad aan de negatieve pool van de laatste genummerde batterij in je rugzak. Gebruik een dunne strook van elektrische isolatie tape. Deze draden aansluiten op uw laptop.

5 Bevestig een strip met draad op de minpool van de eerste batterij en het andere uiteinde met de positieve pool van de tweede accu. Herhaal dit proces bevestigen korte draden aan de negatieve en positieve polen van de batterijen in numerieke volgorde totdat u het laatste korte strook van draad hechten aan de positieve pool van de laatste genummerde batterij.

6 Wikkel de hele batterij in elektrische isolatie tape, zodat u volledig te bedekken de terminals. Laat de twee lange gelabelde draden bloot.

7 Bevestig een power jack om de twee lange draden. De power aansluiting moet hetzelfde formaat als de ingang van uw laptop te zijn. Koop een stroom aansluiting van alle elektrische winkel. Verwijder het deksel en schuif deze over de twee lange draden.

8 Sluit de positieve draad aan op de positieve pool van de stroom aansluiting en de negatieve draad op de negatieve pool van de macht jack. Gebruik een soldeerbout en elektrische soldeer te doen. Raak de soldeerbout, draad en soldeer op de terminal. Laat het soldeer smelt, verwijder de soldeerbout en soldeer en laat de verbinding volledig afkoelen, zodat het soldeer smelt de draad en terminal samen.

9 Schuif de klep naar beneden de draden en schroef deze op de stroom aansluiting.