Hoe maak je een thema voor Word Press ontwerpen

Als iemand gaat om uw blog, het eerste wat ze zullen u richten op is niet de inhoud, maar de blog het uiterlijk. Gebruikt u een aangepast thema of iets wat ze eerder gezien? Als u een goed uitziende aangepast thema te maken, vergroot u de kans dat uw bezoeker zal blijven hangen en te lezen wat je te zeggen hebt. Dankzij een verscheidenheid aan software, hoeft u niet nodig om HTML of CSS code te gebruiken om uw eigen WordPress theme te maken.

instructies

Basic Design Elements

1 Teken je WordPress blog ontwerp op papier. Erachter te komen waar je naartoe gaat om de verschillende aspecten van uw blog te zetten - de belangrijkste post, de archieven, geen widgets. Wilt u misschien een kijkje nemen door middel van verschillende blogs om wat ideeën op te doen. Je zult waarschijnlijk een paar wissels doen totdat je het goed.

2 Kies een kleurenpalet voor uw WordPress theme. U wilt aan de stok met een paar gekozen kleuren in uw hele theme om alles congruent te maken. Vergeet niet dat het lettertype dat u kiest moet contrasteren met de achtergrond zodat het gemakkelijk voor uw lezer om het te zien. Test uw kleurkeuzes door alle van de kleuren bij elkaar in één document en te zien hoe ze eruit zien naast elkaar.

3 Maak een aangepaste koptekst voor uw WordPress theme met behulp van uw grafische editing software. Een aangepaste koptekst zal uw thema te onderscheiden van alle andere WordPress theme. De meeste aangepaste headers onder andere een logo en een variant op de titel van de blog.

Theme Design Software

4 Krijg Artisteer van Artisteer.com. Artisteer is een geautomatiseerde webdesigner die u toelaat om aangepaste sjablonen en thema's voor WordPress en andere blogs te creëren. U hoeft niet aan een HTML of CSS code te Artisteer gebruiken te leren kennen. Met ingang van de datum van publicatie, Artisteer kost $ 49,95 voor de standaard editie.

5 Krijg ThemeDreamer van ThemeDreamer.com. U kunt de ThemeDreamer extensie toe te voegen aan uw exemplaar van Adobe Dreamweaver. Zodra u ThemeDreamer hebt geïnstalleerd, zult u in staat om eventuele wijzigingen in uw WordPress theme te zien wonen (in plaats van om alle bestanden te uploaden naar een server). ThemeDreamer zal ook hints terwijl je werkt aan je WordPress theme (zoals welke codes en labels te gebruiken).

6 Klik hier voor de "Headway Visual Editor" van Headway.com. Headway niet traditionele WordPress-tags gebruiken, omdat 'ze te beperkend. " In plaats daarvan, heb je toegang tot een andere variëteit aan tools die uw aanpassingsopties te verhogen. U hoeft niet aan een HTML, CSS of JAVA te Headway gebruiken te leren kennen. Met ingang van de datum van publicatie, Headway kost $ 87.