Hoe Set Up een gratis webpagina

Hoe Set Up een gratis webpagina


Het opzetten van een gratis web pagina, zoeken bedrijven waarmee je een gratis site te creëren. Een lijst van uw bevindingen, vergelijk de voordelen die je krijgt van hen, en kies degene die je denkt dat het beste is. De meeste bedrijven die gratis sites te maken, zetten advertenties op de site die u hebt gemaakt. Zij zullen u limieten op de ruimte, bandbreedte, en gebruik te geven. Als u het creëren van een gratis business-site, zal de ruimte en bandbreedte niet genoeg zijn, tenzij je betaalt voor de hosting service.

instructies

Stappen over hoe je een gratis web pagina aanmaken

1 Ga naar webs.com en onder Kies jouw website, kies Business of groep / organisatie of Personal uit het drop-down menu. Dit artikel richt zich op de optie "Persoonlijk". Klik op de "Get Started" knop.

2 Op Code Web'sID, vul uw gegevens in. Op het onderdeel "Set-up van uw site", zet de site het adres en de titel. Als u wilt, kunt u categorie te kiezen en selecteer het bedrijfsleven uit de lijst. In dit artikel wordt gekozen voor Small Business / Prof. categorie en geselecteerd "Overig."

3 Bij "Kies een template voor uw site," pick de sjabloon waarvan u denkt dat het beste is. Er zijn 300 sjablonen om uit te kiezen. U kunt alle controleren door te klikken op pagina's. Zodra u de beste sjabloon kiest, zorg ervoor om de voorwaarden te lezen en te controleren op "Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden" box. Klik op de "Doorgaan naar de volgende stap" knop.

4 Aan "Kies pagina's voor uw site," selecteert u de pagina die u wilt weergeven door het controleren van dozen. Ze worden automatisch geselecteerd door het bedrijf beheerder, maar u kunt de pagina's die u niet wilt uit te schakelen. Wilt u meer pagina's toe te voegen, kies, "Andere pagina opties." Klik op "Maak de site", dan klikt u op de gratis optie. U krijgt een pop-up venster te zien. Klik op 'Start bouw Now "of klik op de video-tutorial en volg de stappen voor het invoeren van de inhoud van de pagina's.

Hints

  • Selecties op de site, kan op elk moment worden gewijzigd.
  • Als de ruimte en bandbreedte niet genoeg zijn, dan kunt u betalen voor de hosting service op basis van de ruimte voorkeur.
  • Als u niet wilt om te verblijven met dit bedrijf, kunt u een domein te registreren en u kunt elke andere hosting bedrijf, de overdracht pagina's die u op de gratis site te krijgen en betalen voor de maandelijkse of jaarlijkse hosting service.
  • Er zijn veel gratis sites die niet banners en advertenties toestaan, maar ze zetten banners, links, pop-ups en advertenties op uw gratis site. Dit zal vervelend zijn, vooral als je wilt naar een business-site te maken. Dus het zou beter om een ​​betaalde site. Een webpagina ruimte hangt af van hoeveel ingang die u toe te voegen aan de site.