Hoe te schrijven Memory in Cisco

Het commando "write memory" wordt gebruikt om een ​​Cisco apparaat running configuratie op te slaan om niet-vluchtig RAM-geheugen (NVRAM). De term NVRAM wordt meestal gebruikt om elke vorm van random access memory (RAM) die niet zijn configuratie-informatie niet verliest wanneer de stroom van het apparaat is uitgeschakeld te beschrijven. Terwijl het commando "write memory" nog steeds werkt op alle Cisco-routers en switches, wordt de opdracht officieel afgeschaft. De opdracht die Cisco wil technici te gebruiken is "copy-systeem: running-config nvram: startup-config" ". Exemplaar run start" of de verkorte versie van de opdracht,

instructies

1 Log in om een ​​Cisco router of switch. Inloggen op een Cisco-apparaat bestaat uit het gebruik van emulatie software zoals SSH. Als de login succesvol is, zal een onbevoegde prompt verschijnen, zoals "Switch>."

2 Typ "mogelijk te maken" aan de onbevoorrechte prompt. De Cisco-apparaat zal vragen om een ​​wachtwoord. Typ het wachtwoord in het Cisco-apparaat. Een bevoorrechte prompt zal verschijnen, zoals "Switch #."

3 Typ "schrijft geheugen" aan de bevoorrechte prompt. De opdracht zal de lopende configuratie op te slaan in NVRAM.