Hoe om de lettergrootte wijzigen op RadEditor

RadEditor is een content editor die wordt gebruikt om online content in een ASP.NET omgeving te bewerken. Het maakt het mogelijk voor gebruikers die niet technisch onderlegde om de inhoud van webpagina's in een vertrouwde tekstverwerker-type editing omgeving te beheren. Gebruikers kunnen insluiten Flash, de bouw van tabellen om gegevens te houden, en het toevoegen, verwijderen en opmaken van tekst, afbeeldingen en links naar andere webpagina's. Onder de vorm van tekstopmaak beschikbaar voor gebruikers is de mogelijkheid om de lettergrootte te wijzigen.

instructies

1 Start uw webbrowser en ga naar de website waarvoor RadEditor is geconfigureerd. Log in op de website door het invoeren van uw gebruikersnaam en wachtwoord.

2 Blader naar de webpagina met de tekst gebied dat u wilt bewerken, klik dan op de optie "Edit".

3 Selecteer de tekst in de belangrijkste WYSIWYG (What You See Is What You Get) uitgeven gebied door te klikken en slepen van de muiscursor.

4 Klik op de pijl voor de "Lettergrootte" drop-down menu, gelegen naast het menu "naam Font".

5 Klik hier om een ​​lettergrootte dat groter is dan de lettergrootte momenteel wordt weergegeven in het venster "Lettergrootte" te selecteren. De geselecteerde lettertype in de WYSIWYG het uitgeven gebied zal in omvang toenemen op basis van de waarde die u hebt geselecteerd.