Hoe kan ik een laptop batterij die bij 0% en niet opgeladen oplossen

Hoe kan ik een laptop batterij die bij 0% en niet opgeladen oplossen


Een laptop batterij kan een laptop gebruiker de mogelijkheid om de laptop overal gebruiken, zonder dat er een stopcontact. Wanneer de batterij niet wordt opgeladen, de gebruiker niet langer dat het vermogen en beperkt het gebruik van de laptop alleen waar en wanneer een stopcontact beschikbaar is. De meest voorkomende reden een laptop batterij wordt niet opgeladen is, omdat de batterij leeg is. Echter, voordat de batterij te vervangen, moet u de batterij om ervoor te zorgen stof of een defecte stroomkabel niet de schuld op te lossen.

instructies

1 Neem de batterij uit de laptop. Batterijen zijn plaats gehouden op de bodem van de laptop met een vergrendelingsmechanisme. Laat het mechanisme door een van beide te schuiven of druk op de knop. Terwijl het vrijgeven van het mechanisme, til de batterij omhoog, weg van het batterijcompartiment.

2 Controleer de batterij van de laptop op tekenen van beschadiging. Gemeenschappelijke tekenen van schade onder meer deuken, scheuren, corrosie of brandplekken. Als de batterij tekenen van beschadiging, stoppen met het gebruik van de batterij en vervang deze zo spoedig mogelijk.

3 Verwijder stof, vuil en vet van de accu, de baai en de batterij contacten. Dompel een doek in een kleine hoeveelheid alcohol. Knijp om overtollig vocht te verwijderen. Veeg naar beneden de items. Laat ze aan de lucht drogen.

4 Plaats de batterij terug in de laptop. Line-up van de contacten op de batterij en het batterijcompartiment. Druk de batterij weer op zijn plaats.

5 Steek de stekker in een stopcontact. Plaats het ronde uiteinde in de zijkant van de laptop. Druk op de "Power" knop aan de macht op de laptop. Als de laptop niet wordt ingeschakeld, het probleem is de stroomkabel. Het is ook geen stroom uit het stopcontact of moet worden vervangen. Als de laptop heeft ingeschakeld, gaat u naar de volgende stap.

6 Druk op de "Power" knop om de laptop uitgeschakeld. Laat de laptop alleen gedurende 12 uur om het systeem om de batterij op te laden.

7 Druk op de "Power" knop om de laptop op te drijven. Verwijder het netsnoer. Als de laptop wordt uitgeschakeld, heeft de batterij niet en moet worden vervangen. Als de laptop blijft branden, is de batterij opgeladen.