Stille installatie van Office 2007

Een stille installatie van Office 2007 vereist geen interactie met de gebruiker. Met andere woorden, hoeft u niet te staren naar het computerscherm en wacht tot de aanwijzingen tijdens het installatieproces. Merk op dat u beheerdersrechten kan nodig zijn om deze taak uit te voeren, afhankelijk van de computer die u gebruikt om Office 2007 te installeren.

instructies

1 Plaats de Microsoft Office 2007-cd-rom in uw cd / dvd-station. Negeer alle dialoogvenster dat op het scherm kan verschijnen.

2 Klik op "Start" en selecteer "Computer" uit de lijst met opties. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram dat uw CD / DVD-ROM drive vertegenwoordigt en selecteer "Explore" uit de opties. Hierdoor wordt een nieuw venster met daarin alle bestanden en mappen in de cd-rom te openen.

3 Druk op "Ctrl" en "A" op uw toetsenbord om alle content op de CD te selecteren.

4 Druk op "Ctrl" en "C" om alle content op de CD te kopiƫren.

5 Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad. Selecteer "Nieuw" in het menu, selecteer "Map" uit de lijst met opties. Typ een naam voor de map en druk op "Enter." Dubbelklik op de map om deze te openen. Druk op 'Ctrl' + "V" om alle inhoud van de map te plakken.

6 Zoek het bestand "Config.xml" in de map. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer "Openen met ..." uit de lijst met opties. Selecteer "Notepad" uit de lijst van programma's.

7 Zoek de volgende tekenreeks in het bestand:

<Display Level = "full" CompletionNotice = "yes" SuppressModal = "no" ACCEPTEULA = "no" />.

Vervang de gehele lijn met deze:

<Display Level = "none" CompletionNotice = "no" SuppressModal = "yes" ACCEPTEULA = "yes" />.

8 Selecteer "File" in het menu in Kladblok en klik op 'Opslaan' om het bestand op te slaan.

9 Zoek het setup-bestand met de titel "Setup.exe" in de nieuwe map die u in stap 5 gemaakt Dubbelklik op het bestand om de installatie op de achtergrond te starten.