Hoe kan ik ME Vervang Windows met Linux

Hoe kan ik ME Vervang Windows met Linux


Linux is een besturingssysteem dat blijkt een geduchte concurrent voor Microsoft's Windows en Apple's Mac-lijn van besturingssystemen. Linux is open source, wat betekent dat het is ontwikkeld door een gemeenschap van ontwikkelaars die allemaal samenwerken om het best mogelijke product te maken. Linux is ook gratis. Als je klaar om een ​​duik te nemen en zich te ontdoen van Windows ME en te vervangen door Linux op uw computer bent, alles wat je hoeft te doen is het volgen van een paar eenvoudige stappen.

instructies

1 Download een Linux installatiebestand. Dit is het bestand nodig om het Linux besturingssysteem te installeren op uw computer. Richt uw browser naar www.ubuntu.com, selecteert u de knop "Download", en download het installatiebestand op uw harde schijf.

2 Brand de Linux installatie-bestand op een cd. U bent het maken van wat wordt genoemd een "Ubuntu Live CD," die vergelijkbaar is met een systeem CD die zou komen met een computer met Windows herstellen genoemd. Gewoon branden de Linux-installatiebestand naar een cd van de manier waarop je zou elke andere vorm van data-cd te branden.

3 Zet de "Ubuntu Live CD" die u zojuist hebt gemaakt in CD-RW drive van uw computer.

4 Start je computer opnieuw op.

5 Volg de installatie-instructies op het scherm. Dit zal de inhoud van uw harde schijf overschrijven en vervang alles met het Linux-besturingssysteem. Wanneer de computer opnieuw wordt opgestart, zal er niet langer een spoor van Windows ME te vinden op zijn computer-u direct opstarten in Linux.

Hints

  • Bij het vervangen van Windows ME met Linux, vindt u alle informatie op uw harde schijf te verliezen. Het is belangrijk om te onthouden om een ​​back-up van de inhoud van uw harde schijf op cd's, dvd's of een flash drive, zodat je niet iets belangrijks verliezen.