Hoe Acties toevoegen op Photoshop Elements 8 voor Mac

Adobe Photoshop Elements is de light-versie van Adobe Photoshop, aangeboden tegen een fractie van de kosten voor consumenten die willen gewoon foto's te bewerken. Acties zijn installeerbare bestanden die stappen te consolideren, zodat gebruikers om tijd te besparen en foto-effecten met anderen effici├źnt te delen. De meeste acties zijn gratis en werken in de volledige versie van Photoshop en Photoshop Elements 8. Met Photoshop Elements 8 voor Mac, maar het pad voor de installatie veranderd van vorige versies.

instructies

1 Download de acties bestanden, ze te plaatsen op uw bureaublad of in een map die gemakkelijk toegankelijk is. Je moet ze later openen in het proces. Stoppen met Photoshop Elements 8 door met de rechtermuisknop op het pictogram in uw dock en te kiezen voor "quit."

2 Open Finder door te klikken op het pictogram in het dock. Kies "Macintosh HD," klik "Library", "Application Support" en vervolgens "Adobe." Dit brengt u naar Adobe's bibliotheek waar Photoshop Elements of een andere Adobe-producten die u hebt geïnstalleerd woont.

3 Klik op "Photoshop Elements" en kies "8.0." Navigeer naar "Photo Creations", gevolgd door "Foto-effecten," en kopieer en plak de acties die u hebt gedownload in deze map. U kunt ook slepen en neerzetten van de bestanden in de map als je wilt.

4 Druk op de terug-knop op de vinder om terug te keren naar de "8.0" map. Klik op "Locale" en dan "nl." In deze map, vind het bestand "Mediadatabase.db3" en hernoem het naar "MediadatabaseOLD.db3." In dit te doen, bent u dwingen Photoshop Elements 8 om de database opnieuw op te bouwen met de nieuwe acties in het.

5 Herstart Photoshop Elements 8 en geef het een paar momenten om de database opnieuw op te bouwen. Eenmaal geladen, moet de nieuwe acties verschijnen met de oude acties.