Hoe maak je een PDF-bestand in Wordpress invoegen

Hoe maak je een PDF-bestand in Wordpress invoegen


Upload PDF-bestanden naar uw WordPress blog op te slaan, te delen en af ​​te drukken met andere computergebruikers. Zodra het PDF-bestand wordt geüpload naar uw mediabibliotheek, kunt u de link om het in een WordPress post of een pagina in te voegen. PDF-bestanden kunnen worden geüpload naar WordPress blogs of WordPress websites. De procedure is hetzelfde als voor een beeld of video. De grootte van de PDF die u kunt uploaden, wordt bepaald door de ruimte die je hebt op je WordPress blog of website.

instructies

1 Open een webbrowser. Ga naar je WordPress login pagina of wordpress.com om in te loggen op uw WordPress blog.

2 Typ uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik op "Aanmelden".

3 Klik op "Add New" onder "Media" in de linker kolom Dashboard. Op de "Upload New Media" pagina, klik op de "Select Files" knop.

4 Blader naar het PDF-bestand op uw computer. Klik hier om deze te selecteren en klik op 'Openen'. Wacht tot het bestand te kraken.

5 Typ een titel, bijschrift en beschrijving. De file URL is de naam van het bestand locatie, zoals een afbeelding of video.

6 Klik op de knop 'Alle wijzigingen opslaan'. De PDF is nu in uw mediabibliotheek te voegen in een bericht of pagina.

Hints

  • Om de PDF in een WordPress-bericht te voegen, kopieert u het bestand URL van de Media Library en plaats deze in de post.