AppleWorks Spreadsheet Tutorial

AppleWorks Spreadsheet is het Excel-alternatief voor spreadsheets voor gebruik op de Macintosh-computer. Het kan worden gebruikt om gegevens op te slaan in te voeren en, en het creëren van tabellen en grafieken. Om de slag met AppleWorks, moet u in staat om een ​​spreadsheet te maken, gegevens invoeren en labels, data sorteren, en formules toe te passen wanneer dat nodig is. Formules kunt u functies vergelijkbaar met een calculator in uw AppleWorks spreadsheet insluiten.

instructies

1 Open het AppleWorks Spreadsheet programma door de toepassing van het programma dock zich standaard aan de onderkant van uw computerscherm Macintosh selecteren.

2 Maak een nieuwe spreadsheet door het selecteren van de "File" en "Nieuw" menu-opties. U kunt ook de "Apple" toetsen "N" te drukken op het toetsenbord om een ​​nieuw document te openen.

3 Kies de "Spreadsheet" menu-optie in het start-up menu en kies de "OK" menu-knop.

4 Voer gegevens over de spreadsheet door het selecteren van een cel en voer een getal tussen 1 en 100. U kunt de gegevens op de "Entry Bar" aan de bovenkant van het werkblad weer totdat u de toets "Return" hit. Voer een geheel getal tussen 1 en 100 in de spreadsheet cel direct onder de eerste cel binnenkomst.

5 Sorteer de gegevens in de vorige stap in de kolom ingevoerd. Selecteer de kolom door te klikken op het label bovenste kolom. Kies de "Bereken" menu-optie en kies de "Sorteren" menu-knop. Selecteer de (AZ, 0-9) of (ZA, 9-0) orde optie gevolgd door de "OK" menu-knop en de gegevens worden gesorteerd.

6 Breng een formule om de gegevens door de cel te selecteren onder de twee ingevoerde gegevens. Voer het "=" teken, gevolgd door te klikken op de bovenste cel. Voer het symbool "+" gevolgd door het selecteren van de volgende cel, gevolgd door de toets "Return". De twee waarden worden dan opgeteld en weergegeven in de cel onder de twee datacellen.