How to Serial converteren naar Ethernet

How to Serial converteren naar Ethernet


Veel oudere computers hebben geen werkelijke Ethernet-verbinding poort (of een USB-poort, wat dat betreft). Als gevolg daarvan, als u op zoek bent naar de computer aan te sluiten op een bedraad high-speed Internet of netwerkverbinding, moet u de Ethernet-kabel in een seriële poort op de computer te zetten. Door deze verbinding, kunt u nog steeds alle van de kabel en internet aansluitingen die een nieuw geproduceerde computer heeft gebruikt.

instructies

1 Sluit de seriële kabel aan op de seriële poort aan de achterzijde van uw computer. Hand-Draai de schroeven langs de zijkanten van de kabel om de verbinding te beveiligen.

2 Steek het andere uiteinde van de kabel in de seriële poort van de seriële naar Ethernet-adapter. Eveneens draai de schroeven aan om de verbinding te beveiligen.

3 Sluit de Ethernet-kabel aan op de Ethernet-poort op de seriële naar Ethernet-adapter.

4 Sluit het andere uiteinde van de Ethernet-kabel aan op het apparaat dat u wilt uw computer te verbinden met (zoals een DSL / kabelmodem of netwerkrouter).

5 Kijk op de achterkant of onderkant van de modem die u bent verbonden met een http-adres gevolgd door een reeks van genoemde aantallen. Mogelijk moet u de modem / router documentatie te controleren op dit adres als het niet op het toestel. Open uw internetbrowser en typ het volledige http-adres in de URL-balk van de browser. Druk op "Enter" en het modem activering pagina verschijnt op het scherm. Typ een gebruikersnaam en wachtwoord, kies hoe de modem is aangesloten (Ethernet-kabel). Voer in het besturingssysteem dat u gebruikt en klik op 'Opslaan' om de wijzigingen in de modem instellingen op te slaan. Eenmaal voltooid, bent u klaar om te beginnen met de toegang tot Internet.