Hoe maak je een Sign-In Seal Maak

Een teken-in zeehondenproducten is een geheim foto of bericht dat wordt gebruikt als een vorm van identiteit bescherming door Yahoo! websites. Zodra u een sign-in seal maakt, wordt deze opgeslagen op de computer waarop het is gemaakt. Dit voorkomt dat hackers je gek met nep Yahoo! webpagina's; als de sign-in zeehondenproducten niet op de website verschijnt, is het niet een echte Yahoo! pagina, en je moet niet vertrouwen. Het creëren van een sign-in zeehondenproducten is een relatief snel proces.

instructies

1 Klik op "Sign-in" op een van de Yahoo! pagina's, met inbegrip van Yahoo !, Yahoo! Maps, Yahoo! Mail en Yahoo! News.

2 Klik op "Maak je sign-in seal", gelegen op de top van de sign-in doos.

3 Klik op 'Upload een afbeelding "naar een geheime afbeelding te gebruiken, of klik op" Maak een tekst zegel "naar een geheime boodschap in te voeren.

4 Klik op de foto die u wilt gebruiken als een zegel. Klik op 'OK'. Als u het invoeren van een geheime boodschap, typt u het bericht van uw keus in de daarvoor bedoelde vakje. Kies een bericht dat alleen zou u weten. Heeft uw Yahoo wachtwoord niet gebruiken als uw bericht, en vermijd het gebruik van de laatste namen, verjaardagen, adressen of andere informatie die openbaar beschikbaar is.

5 Klik op 'Bekijk meer kleuren "om de achtergrondkleur van uw sign-in seal te veranderen. Klik op de kleur die je wilt gebruiken.

6 Klik op "Preview" om een ​​voorbeeld van uw sign-in zeehondenproducten te zien. Als u niet bevalt, maakt u de juiste wijzigingen.

7 Klik op 'opslaan Seal "op te slaan op de harde schijf van de computer. De sign-in seal verschijnt nu in alle officiële Yahoo! aanmelden-in pagina's.