Hoe maak je een PDF converteren naar een DWG met Shareware

Hoe maak je een PDF converteren naar een DWG met Shareware


DWG is de eigen bestandsformaat voor 3D-tekeningen en schema's gemaakt in AutoCAD. Met het oog op een Portable Document Format (PDF) tekening naar AutoCAD om te zetten, moet je een derde partij shareware conversie tool te gebruiken. Sommige converters zal het PDF-document te converteren naar een DXF-bestand, wat staat voor Drawing Interchange Format. De DXF-bestand kan worden geopend in AutoCAD en opgeslagen als een AutoCAD DWG tekening.

instructies

pdf2cad

1 Download en installeer pdf2cad, een shareware programma dat PDF-bestanden converteert naar DXF (zie bronnen). Open pdf2cad door te dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad.

2 Klik op "Browse" om een ​​PDF-bestand dat u wilt converteren. Selecteer een PDF-bestand en klik op 'Toevoegen'. Klik op 'Volgende'. Klik op "Browse" om een ​​nieuwe map bestemming voor het geconverteerde bestand te kiezen. Klik op "Convert." Zodra het bestand wordt geconverteerd, klikt u op "Exit".

3 Open de geconverteerde DXF-bestand in AutoCAD. Klik op "File" en vervolgens "Opslaan als." Selecteer de "Files of type" menu en kies "DWG ', zoals het nieuwe bestandsformaat. Klik op 'Opslaan'.

AutoDWG

4 Download de AutoDWG PDF to DWG Converter (zie bronnen). Open het programma via het menu Start in Windows.

5 Klik op "Add File" om een ​​PDF-bestand dat u wilt converteren. Kies "DWG" aan de output formaat. In het menu "Output Version", selecteert u de versie van AutoCAD u gaat gebruiken. Klik op "Browse" naast de "Output Folder" veld om een ​​doelmap voor het bestand te kiezen.

6 Klik op "Convert." Het bestand zal nu worden geconverteerd naar DWG-formaat, die u kunt openen in AutoCAD.

AideCAD

7 Download en installeer de Aide PDF naar DXF Converter (zie bronnen).

8 Open het programma en klik op "Add PDF-bestanden." Bladeren en selecteert u een PDF-bestand dat u wilt converteren. Klik op de knop naast "Output DXF Folder" om een ​​doelmap voor het bestand selecteren. Klik op "Convert".

9 Herhaal stap 3 uit het eerste deel van het DXF-bestand naar DWG-formaat om te zetten in AutoCAD.