Outlook Web Access aanpassen

Als uw bedrijf of kantoor biedt onderdak aan een Microsoft Exchange Server, dan kunt u de Outlook Web Access site te gebruiken om uw e-mailberichten, adresboek en agenda. Met behulp van de sectie "Opties" van de Outlook Web Access-website kunt u een aantal functies, waaronder het opzetten van out-of-office berichten, ongewenste e-mail filters en bericht handtekeningen aan te passen.

instructies

1 Meld u aan bij de Outlook Web Access-website met behulp van uw Exchange Server gebruikersnaam en wachtwoord. De URL van de Outlook Web Access site is gebaseerd op het adres van uw Exchange Server. Bijvoorbeeld, als uw Exchange Server is gelegen aan server1.mycompany.com, de URL van de Web Access site zou https://server1.mycompany.com zijn. Als u niet de URL van de Outlook Web Access website weten, neem dan contact op met uw systeembeheerder of de persoon die uw Exchange Server beheert.

2 Klik op het tabblad "Opties" op de linkerkant van het scherm.

3 Stel een out-of-office bericht door de optie "Ik ben momenteel niet op kantoor" optie en het invoeren van uw gewenste out-of-office bericht, dat automatisch wordt verzonden als antwoord op nieuwe berichten.

4 Een handtekening toevoegen aan de onderkant van alle nieuwe e-mails door het vakje naast 'Automatisch onder mijn handtekening op de uitgaande berichten "en het invoeren van de gewenste handtekening bericht.

5 Enable junk mail filtering in uw Outlook Web Access mailbox door het vakje naast 'Filter Ongewenste e-mail. "