Hoe te Speckled Image Grenzen in Photoshop ontwerpen

Enkele foto's zien er geweldig uit met sier grenzen. Leer hoe u gespikkelde randen rond de afbeelding in Photoshop te manipuleren.

instructies

1 Open een afbeelding in Photoshop die u wilt gespikkeld randen rond.

2 Maak een nieuw bestand. Maak het de grootte iets groter is dan je geladen afbeelding - genoeg om een ​​grens. Gebruik elke kleur die je wilt gebruiken voor de achtergrond en de voorgrond. Stel de resolutie 72dpi. Klik op 'OK'.

3 Met het nieuwe bestand nog steeds geselecteerd, ga naar "Filter", "artistieke" en "Film Grain." In het dialoogvenster Film Grain venster, deze parameters van toepassing op ruwe schets voor de spikkels te maken:

Grain: 8
Highlight Oppervlakte: 3
Intensiteit: 3

Klik op 'OK'.

4 Strijk de spikkels. Ga naar "Beeld", "aanpassing" en "Helderheid / Contrast." Solliciteer 54 aan de helderheid, en 48 aan de Contrast.

5 Selecteer "Beeld", "aanpassing" en "Color Balance." Cyaan ingesteld tot 100%, tot 32% Groen en Blauw tot 100%.

6 Combineer gespikkelde de achtergrond afbeelding met je geopende afbeelding bij stap 1. Als u deze links Klik op het plaatje, stap 1 en sleep terwijl u de sleutel te doen; te plaatsen boven de gespikkelde beeld op.

7 Samenvoegen alle lagen door te kiezen voor "Layer" en "Lagen samenvoegen" om de bestandsgrootte te verminderen. Afbeelding opslaan.